Details Samsung Galaxy XCover 7 opduiken in aanloop naar lancering


We hebben alle details van de aankomende Samsung Galaxy XCover 7 ontdekt. Terwijl iedereen uitkijkt naar de lancering van de Galaxy S24, is er online informatie verschenen over Samsung's nieuwste robuuste telefoon.

Update: Het apparaat is zojuist officieel aangekondigd door Samsung.

Alle informatie over de Samsung Galaxy XCover 7 verscheen dankzij het oplettende oog van WinFuture. Dankzij het lek hebben we nu specificaties, prijzen en nog meer afbeeldingen.

Samsung Galaxy XCover 7 officiële persafbeelding
Galaxy XCover 7

Het scherm van de XCover 7 meet een royale 6,6 inch en er wordt een FHD+ beeld op geprojecteerd. Daarmee verschilt het toestel niet van zijn voorganger, de XCover 6 Pro. Ook de 50MP primaire camera, 4050 mAh batterij en waterdichte IP68 behuizing verschillen op papier niet. De selfiecamera heeft echter een iets lagere resolutie van slechts 5 megapixels.

Dimensie 6100+

Binnenin de Galaxy XCover 7 gebruikt Samsung een MediaTek MT6835V/ZA-processor op maximaal 2,2 GHz. Deze chip, ook wel bekend als de Dimensity 6100+, is bedoeld voor mid-range telefoons. Hij heeft echter wel 5G-ondersteuning. De vraagprijs ligt rond de 370 euro.

Samsung Galaxy XCover 7 in zwart vanuit alle hoeken.
De XCover 7 in zwart vanuit alle hoeken

Galaxy XCover 7 aankondiging

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de XCover 7 officieel zal aankondigen. Voorlopig zijn alle ogen gericht op 17 januari. Dan vindt de onthulling van de Galaxy S24-serie plaats in San Jose. De kans dat we deze XCover 7 ook te zien krijgen tijdens deze Galaxy Unpacked lijkt klein. Maar we kunnen het ook niet uitsluiten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel