Dit zijn alle hoesjes voor de Samsung Galaxy S24-serie


@evleaks heeft zojuist alle aankomende hoesjes voor de S24-serie op X/Twitter geplaatst. De pret was van korte duur; de afbeeldingen werden offline gehaald na een takedown notice van Samsung. Gelukkig vergeet het internet nooit, dus hier is een kopie.

Zoals elk jaar brengt Samsung bijpassende hoesjes uit voor de nieuwe Galaxy S-serie. Natuurlijk wil iedereen zijn gloednieuwe telefoon zo goed mogelijk beschermen. En daarom zijn we altijd erg benieuwd naar de hoesjes. Hieronder vind je alle hoesjes voor de Samsung Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra.

Samsung Galaxy S24-serie hoesjes zoals geplaatst door @evleaks.
Alle hoesjes voor de S24 serie (klik om te vergroten)

We zien hoesjes voor alleen de achterkant, hoesjes met een standaard, boekjeshoesjes, portemonneehoesjes en hoesjes met prints. Er is dus voor ieder wat wils. Maar wie er niet blij mee is, is Samsung. Ze hebben de afbeelding offline gehaald kort nadat deze was verschenen op X. Wil Samsung aandacht voor hun aankomende S24-serie of niet?

Het volgen van hun eigen koers

Samsung kondigt de S24-serie pas op 17 januari officieel aan, maar bijna alles lekt al uit. En dat komt vooral omdat Samsung partners van tevoren beeldmateriaal stuurt, in tegenstelling tot Apple. Partners kunnen dit gebruiken om webpagina's en artikelen voor te bereiden die direct na de lancering online gaan. Deze methode is gevoelig voor lekken, zo blijkt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel