Budget Motorola Moto G24 vroeg gezien op renders


Volgens een nieuw lek zal Lenovo de Motorola Moto G24 aankondigen. Er zijn echter al beelden van binnen en die delen we graag met jullie.

Afgaande op het typenummer lijkt de Moto G24 een relatief eenvoudige Motorola-telefoon te zijn. Aan het uiterlijk te zien, ziet hij er echter niet goedkoop uit. We zien een perforatiescherm aan de voorkant en een dubbele camera aan de achterkant. Hierop lezen we "50MP Quad Pixel."

Motorola Moto G24 in het groen
Moto G24 in het groen

Dat onderschrift lijkt te betekenen dat de G24 foto's tot 12MP schiet dankzij een techniek die pixel binning wordt genoemd. Hierbij worden vier pixels samengevoegd tot één, wat de lichtgevoeligheid verbetert. We vermoeden dan ook dat we tijdens de onthulling zullen horen hoe goed het toestel is met nachtfotografie.

Moto G24 specificaties en prijs

De bron noemt nog een paar Motorola Moto G24 specificaties. Namelijk een 6,56" HD+ scherm met een 90Hz weergave, een 5000mAh batterij en een MediaTek Helio G85 processor met 4GB RAM. Dit alles maakt het onmiskenbaar een budgettelefoon. Tenminste als de prijs dat weerspiegelt. Volgens dezelfde bron gaat het om 169 euro.

Motorola Moto G24 in drie verschillende kleuren.
Moto G24 in zwart, groen en paars

Verwacht de Motorola Moto G24 in drie verschillende kleuren in de winkels: zwart, groen en paars. Bij alle drie krijg je 128 GB opslagruimte.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel