Google hint naar nieuwe kleur voor Pixel 8 Pro

Nieuw jaar, nieuwe druppel


Google plaatste een bericht op X met een cryptische beschrijving. Als we het binaire bericht decoderen, lezen we: "Nieuw jaar, nieuwe druppel". Als we op de link klikken, wordt duidelijk wat ons op 25 januari te wachten staat.

Er komt namelijk een nieuwe, frisse kleur uit voor de Google Pixel 8 Pro. En de naam is Minty Fresh. Samen met straatkunstenaar Ricardo Gonzalez onthult Google deze nieuwe kleur op 25 januari om 11 uur EST.

Google Pixel 8 in nieuwe Minty Fresh kleur.
Pixel 8 Pro in Minty Fresh

Hoewel er "Pixel 8" staat in de afbeelding hierboven, zien we een Pixel 8 Pro. Dat model is als enige beschikbaar in de kleur blauw. Als de groene Pixel 8 wordt aangekondigd, wordt dat de vierde kleur. De 8 Pro was al beschikbaar in Blauw, Porselein en Obsdiaans.

Het lot van de Pixel 8 Minty Fresh is onzeker

Het is onduidelijk of de nieuwe kleur ook naar de Google Pixel 8 komt. Dat toestel is verkrijgbaar in Hazel, Rose en Obsdian. De Hazel-versie heeft een grijs/groene kleur. Nog een groene versie zou overbodig zijn.

Het uitbrengen van een nieuwe kleur is een beproefde en bekende methode voor fabrikanten om de verkoop te stimuleren. Maar voor de Pixel 8 en Pixel 8 Pro lijkt dat wat vroeg. Beide apparaten zijn immers aangekondigd in oktober 2023, op het moment van schrijven slechts drie maanden geleden. De Minty Fresh-versie is mogelijk exclusief verkrijgbaar in de Google Store.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel