Render toont vroege blik op Nothing Phone 2a

Nieuwe Nothing gebruikt aangepaste chipset


Onleaks heeft afbeeldingen en specificaties van de Nothing Phone (2a) gepubliceerd. De lancering van het nieuwe mid-range toestel van Nothing staat gepland voor 5 maart, maar is nu al te zien.

Je hoeft je ogen niet dicht te knijpen om in deze afbeelding een Nothing-telefoon te zien. De Phone 2a deelt kenmerken van de Nothing Phone 2, waaronder de lichtgevende LED-verlichting. Verder zien we een cameramodule bestaande uit twee horizontaal geplaatste camera's.

Render van de Nothing Phone (2a) in zwart.
Nothing Phone (2a) in zwart

Volgens de bron zijn dit beide 50MP Sony sensoren met OIS. De selfiecamera aan de voorkant is ingebouwd in het 6,7-inch scherm en heeft een resolutie van 32MP.

MediaTek Dimensity 7200 Pro

Ondertussen heeft Nothing op zijn website bekendgemaakt welke processor gebruikt zal worden in de Phone 2a. De processor in kwestie is een MediaTek Dimensity 7200 Pro. MediaTek heeft deze op verzoek van Nothing ontwikkeld en hij is (nog) niet te vinden op de website van MediaTek. Ook opvallend is de 12GB RAM - meer dan gebruikelijk voor een middenklasse telefoon.

Nothing Phone 2a met aangepaste Mediatek Dimensity 7200 Pro-chip.
Nothing Phone (2a) met aangepaste MediaTek Dimensity 7200 Pro chip

De Nothing Phone (2a) wordt aangekondigd op 5 maart en gaat naar verluidt 349 euro kosten voor het instapmodel. Eerder onthulde Nothing al dat het niet zou beknibbelen op prestaties en de camera.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel