Exclusief: Pers renders van Motorola Moto G10


We hadden onlangs al beelden gezien van de aankomende Moto G30 en E7 Power, maar er is nog een derde toestel waar Motorola aan werkt. Het toestel in kwestie is de Moto G10. We hebben de officiële persafbeeldingen gevonden.

In 2013 kondigde Motorola de allereerste Moto G aan. Destijds bestormde het toestel de markt met zijn lage prijs, bijna standaard Android-versie en degelijke specificaties. Ondertussen zijn we al aanbeland bij de G10, hoewel we niet precies weten wanneer die zal worden aangekondigd.

Motorola Moto G10

Motorola Moto G10 specificaties

We hadden al een lage-resolutie afbeelding gezien van deze Motorola Moto G10 maar nu hebben we de officiële pers renders voor het grijpen. Deze laten zien dat de G10 er zal komen in het grijs en parelwit. Vooral de achterkant valt op, met zijn golvende kleurovergang. De foto's bevestigen eerdere geruchten over een 48MP Quad Camera.

Motorola Moto G10 Motorola Moto G10 Motorola Moto G10 Motorola Moto G10
De Motorola Moto G10 in grijs en wit

De Moto G serie is al een tijdje niet meer high-end. De processor van de G10 bevestigt dat wel; een Snapdragon 460 van Qualcomm met slechts 4GB RAM geheugen en 64 of 128GB opslagruimte. Het schermformaat is 6,5 inch en binnenin vinden we een 5000 mAh grote batterij.

Motorola Moto G10 Motorola Moto G10

Motorola Moto G10 aankondiging

Motorola kondigt waarschijnlijk al op 19 februari de Moto G30 en E7 Power aan. Vanaf die datum liggen beide telefoons in de winkel bij het Indiase Flipkart. Of we deze Moto G10 op dezelfde dag zullen zien, valt nog te bezien. Op het beginscherm is de datum "3 april" te lezen, maar dat zou ook een afleiding kunnen zijn. Dezelfde datum was ook te zien op het scherm van de G30 en E7 Power. We zullen moeten afwachten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel