Persmateriaal van Samsung Galaxy A55 lekt vroegtijdig uit


Er is persmateriaal opgedoken waarop de Samsung Galaxy A55 in verschillende kleuren te zien is. De Galaxy A5x is een van de best verkochte modellen van Samsung, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

Eerder vrijgegeven renders lieten al zien dat de Galaxy A55 er anders uit zal zien dan zijn voorganger, de A54. Het toestel zal bijvoorbeeld vlakke zijkanten hebben zoals de huidige Galaxy S24-serie. Hierdoor ziet het er meteen meer premium uit.

Persafbeeldingen van de Samsung Galaxy A55 zoals geplaatst door @evleaks.
Toekomstige Galaxy A55 in drie kleuren

Net als de onlangs geïntroduceerde A15 en A25, zal de A55 een Key Island hebben waarbij de knoppen aan de zijkant iets verhoogd zijn.

Minder felle kleuren

Samsung lijkt te kiezen voor minder felle kleuren voor het kleurenpalet. We zien lichtroze, zwart en wit. De roze variant lijkt een tint te hebben, misschien afhankelijk van hoe het licht erop valt. We hebben ook een gele variant gespot. De Galaxy A54 was ook verkrijgbaar in vier kleuren: Awesome Lime, Violet, Wit en Zwart.

Drie verschillende kleuren voor Samsung Galaxy A55
Galaxy A55 lijkt ook in het geel te komen

Aankondiging lijkt aanstaande

Het lijkt erop dat Samsung op het punt staat om de Galaxy A55 samen met de min of meer gelijkende Galaxy A35 zeer binnenkort aan te kondigen. Er zijn nu officieel ogende persrenders van beide telefoons verschenen. Bovendien is de A54 al bijna een jaar oud.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy A55 verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel