Mid-range Nothing Phone 2a komt uit op 5 maart 2024


Nothing heeft laten weten wanneer het de Nothing Phone 2a zal onthullen. Markeer dinsdag 5 maart in je agenda, want om 12:30 CEST voegt Nothing een nieuw hoofdstuk toe aan zijn geschiedenis.

In een video die 'Nothing' op zijn website plaatste, verklaarde Nothing dat terwijl de Nothing Phone 2 voor technisch onderlegde gebruikers is, de Nothing 2a voor de gemiddelde gebruiker zal zijn. De 2a belooft dus een telefoon uit het middensegment te worden. Meer nog dan de Nothing Phone 1 destijds was.

Aankondiging lancering Nothing Phone (2a)
Nothing Phone (2a) komt eraan

En hoewel de Phone (2a) eenvoudiger zal zijn, wil 'Nothing' twee dingen niet vereenvoudigen: de prestaties en de camera. Het toestel zal ook voorzien zijn van de inmiddels bekende Glyph-interface met lichtgevende elementen op de achterkant van de telefoon.

'Nothing' belooft verder dat het OS geen reclame zal bevatten, zoals sommige andere fabrikanten van goedkopere telefoons wel doen.

Gemeenschapsupdate van Nothing

De komst van de Nothing Phone 2a komt niet uit de lucht vallen; het bedrijf erkende het bestaan van de telefoon in een onlangs uitgebrachte 'Nothing Community Update'. Voor de rest slaagt het bedrijf erin om het toestel redelijk geheim te houden. Onlangs vrijgegeven afbeeldingen bleken niet te kloppen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel