Asus brengt Zenfone 11 Ultra vlaggenschip uit op 14 maart


Asus heeft de pers uitgenodigd voor een evenement op donderdag 14 maart om 20:00 uur (UTC+8). Er is geen groot geheim, want Asus laat openlijk weten wat er gaat gebeuren. We zien dan de introductie van de Asus Zenfone 11 Ultra, een nieuw vlaggenschip.

Asus houdt zich goed staande op de telefoonmarkt en brengt elk jaar trouw een nieuwe Zenfone uit. De telefoons zijn over het algemeen wat compacter dan we nu gewend zijn en bedienen daarmee een nichemarkt die op zoek is naar een kleine(re) telefoon. Of de Asus Zenfone 11 Ultra ook compact is, valt nog te bezien.

Asus Zenfone 11 Ultra Landscape Teaser.
Zo ziet de Asus Zenfone 11 Ultra eruit

De Zenfone 11 Ultra belooft volgens het Taiwanese Asus een innovatief vlaggenschip te worden boordevol AI-functies. Het evenement wordt tegelijkertijd gehouden in Taipei (08:00 PM), Berlijn (13:00) en New York (08:00 AM).

Zenfone 11 Ultra functies

Naast een kiekje van het toestel zelf, onthult Asus dat het toestel vloeiende video's kan opnemen, een lange batterijlevensduur heeft, een extra groot scherm heeft en een videoportretmodus heeft. We kijken ernaar uit om daar tijdens de onthulling meer over te horen.

Belangrijkste functies van de Asus Zenfone 11 Ultra

Een eerder vrijgegeven benchmark onthulde al dat in de Asus Zenfone 11 Ultra een Snapdragon 8 Gen 3-processor met 16GB RAM zit. Het apparaat heeft een 6,78-inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz.


Prijsvergelijker Asus Zenfone 11 Ultra
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Black
€ 999,94 € 999,94   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Asus Zenfone 11 Ultra


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel