Nothing onthult Phone (2a) met grootste batterij ooit


Vanaf vandaag heeft de Nothing Phone 2 er een broertje bij. Hoewel de Phone (2a) een fractie kleiner is, heeft hij een even groot scherm van 6,7 inch. Het apparaat kan vandaag besteld worden voor €329.

Nothing is er goed in geslaagd om de hype rond de Phone (2a) levend te houden. Eerlijk gezegd is er ook veel om naar uit te kijken. De Nothing Phone (2a) heeft bijvoorbeeld veel van de functies van de Nothing Phone (2), maar met een veel lager prijskaartje.

Nothing Phone (2a) hands-on

Het nieuwe toestel van Nothing lijkt dezelfde cameraopstelling als de Phone 2 te hebben. Deze bestaat uit een dubbele 50MP camera met hetzelfde diafragma van f/1.88 en f/2.2. Hieraan is Nothing's TrueLens Engine toegevoegd voor natuurlijker ogende opnames. Onderdeel hiervan is "Ultra XDR", dat Nothing samen met Google heeft ontwikkeld voor betere HDR-opnames. Schaduwen en belichting zouden hierdoor nauwkeuriger moeten zijn.

Dimensionaliteit 7200 Pro

De 2a wordt aangedreven door een aangepaste MediaTek-processor genaamd de Dimensity 7200 Pro met een maximale kloksnelheid van 2,8 GHz. Deze chipset is gebouwd op TSMC's 4nm. Er is maximaal 12GB RAM, dat kan worden uitgebreid met nog eens 8GB dankzij de RAM Booster technologie. Door dit alles is de Nothing Phone (2a) tot 13% krachtiger dan de Phone (1) maar nog steeds 16% zuiniger.

Nothing Phone (2a) Colors Back.
Nothing Phone (2a) in melk, zwart en wit

Niks Phone 2a in de winkels

Nothing heeft de Phone (2a) uitgerust met zijn grootste batterij ooit; 5000 mAh. Snelladen kan alleen bedraad met 45W. Draadloos opladen ontbreekt deze keer. Verwacht de Nothing Phone (2a) in de winkels in drie kleuren: Zwart, Melk en Wit, en in 8GB+128GB en 12GB+256GB configuraties. De prijzen beginnen bij €329 en lopen op tot €379.

Vroege kopers krijgen tot 19 maart een jaar lang Perplexity Pro bij het toestel. Met deze AI-app kunnen ze online vragen stellen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel