Mondain ogende Motorola Edge 50 Fusion duikt vroeg op


Lenovo komt op 3 april met een nieuwe Motorola-telefoon. Het gaat om de 'Edge 50 Fusion' waarvan we je vandaag al afbeeldingen kunnen laten zien.

De onderstaande afbeeldingen tonen de Motorola Edge 50 Fusion en verschenen eerst op Android Headlines. Maar waar kijken we precies naar?

Motorola edge 50 fusion in Ballad Blue
De aankomende Motorola Edge 50 fusion in Ballad Blue

De Edge 50 Fusion is een 6,7-inch toestel met afgeronde schermzijden waardoor het relatief smal lijkt. Op de achterkant zien we twee camera's. Als we hierop inzoomen, zien we "50MP OIS". Voor het gemak gaan we ervan uit dat Lenovo een 50-megapixelsensor met optische beeldstabilisatie gebruikt.

Gezond leer

Naast de blauwe versie hierboven, komen er ook een Peacock Pink en Tidal Teal versie. De laatste twee hebben een achterkant met textuur, terwijl de Ballad Blue-variant veganistisch leer heeft.

Motorola Edge 50 Fusion komt in drie verschillende kleuren

Verwacht eerst een release in India. Andere delen van de wereld volgen hopelijk snel. De bron verwacht een adviesprijs van rond de 300 dollar, wat neerkomt op ongeveer 275 euro (exclusief btw). Dat zou aanzienlijk goedkoper zijn dan de Motorola edge 30 fusion die hij opvolgt. Die telefoon kostte na de aankondiging 600 euro.

Ontvang een e-mail wanneer de Motorola edge 50 fusion verkrijgbaar is

Het is onduidelijk wat deze Motorola Edge 50 Fusion toevoegt aan de Motorola line-up. Motorola heeft al een goedkope versie van de Edge en Edge Pro modellen in de Edge Neo. We hopen hier begin april antwoord op te krijgen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel