Apple niet blij met je oude iPhone


Apple hekelt de trend dat mensen hun telefoon steeds langer gebruiken. Volgens Apple zouden vooral bezitters van iPhones 11 en 12 moeten upgraden naar een nieuwe iPhone. Met een nieuwe campagne richt Apple zich precies op die mensen.

Apple, een van de rijkste bedrijven ter wereld, wil dat je je oude iPhone upgradet naar een nieuwe iPhone 15. Met een nieuwe campagne richt Apple zich specifiek op eigenaars van een iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro en 12 Pro Max.

Paris Hilton Stop Being Poor Photoshop
Apple gaat van "Denk anders" naar "Stop met arm zijn"

Volgens Apple is het tijd om je portemonnee te trekken en over te stappen op een iPhone 15, 15 Pro of 15 Pro Max. Volgens een nieuw Waarom upgraden gedeelte op de website van Apple, maakt een iPhone 15 minstens 4x scherpere foto's, heeft 2x meer opslagruimte, 2x zoom en beschikt over de portretmodus, actiemodus en filmmodus.

USB !!1!

Op de webpagina wordt hilarisch genoeg ook het hebben van een USB-poort als voordeel genoemd. De Europese Unie heeft de USB-poort echter verplicht gesteld en Apple is hier al jaren fel op tegen.

Overweeg refurbished

Het is dan ook niet verrassend dat mensen steeds langer vasthouden aan hun iPhone. Niet iedereen maakt recordwinsten zoals Apple; een nieuwe iPhone kost nu meer dan 950 euro. En dan krijg je er nog steeds een traag 60Hz scherm voor terug.

Misschien is die hoge prijs de reden dat Apple de iPhone 13 nog steeds aanbiedt via zijn webshop. Of kijk bij refurbished als je oude iPhone kapot is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel