Geruchten: Google Pixel 9 komt in drie formaten

Welkom terug, XL


We hebben je een tijdje geleden CAD-renders van de Pixel 9 en Pixel 9 Pro laten zien. Maar we hebben ons vergist. Die renders waren van de Pixel 9 Pro en Pixel 9 Pro XL. Dat betekent dat we de renders van de Pixel 9 nog van jullie tegoed hebben. En die belofte lossen we nu in.

Destijds waren we verbaasd om te zien dat de vermeende Pixel 9 was uitgerust met een periscoopcamera voor beter zoomen, iets wat Google alleen gebruikte voor het Pro-model. Dat laatste blijft waar, want we keken blijkbaar naar de Pixel 9 Pro. Een 6,1-inch kleine 9 Pro om precies te zijn.

Google Pixel 9 render, this time for real, trust us, really
Nee, dit is de Pixel 9

Google gebruikte de XL-naamgeving al voordat het de Pro-modellen introduceerde. Pas vanaf de Pixel 4 XL stopte het daarmee, voordat het overschakelde naar een nieuw naamgevingsschema met de Pixel 6 Pro. Vanaf de Pixel 9 lijken beide namen samen te komen met een instapmodel, een verbeterde Pro-versie en een grotere Pro XL-versie. Waar zien we dit nog meer?

Zal je echte Pixel 9 overeind blijven staan?
Renders van de Pixel 9 verschenen ook op 91mobiles. Die site publiceerde eerder al renders van wat nu de Pixel 9 Pro en Pixel 9 Pro XL blijkt te zijn. Niet alleen foto's maar ook specs.

Pixel 9Pixel 9 ProPixel 9 Pro XL
Afmetingen152,8 x 71,9 x 8,5 mm152.8 x 71,9 x 8,5 mmOnbekend
Grootte van het scherm6,03 inch6,1 inch6,5 inch
Camera's233

Opvallend is hoe klein de Pixel 9 wordt: een schermgrootte van 6,03 inch. Dit maakt zelfs de Pixel 9 Pro met zijn verwachte 6,1 inch kleiner dan de huidige Pixel 8.

Herkenbaardere achterkant

Google Pixel 9 achterkant en voorkant
Pixel 9 achterkant lijkt op zijn voorganger

De achterkant van de Google Pixel 9 lijkt meer overeenkomsten te vertonen met de Google Pixel 8. We zien twee camera's, waarschijnlijk een groothoek en ultra-groothoek. Of de hier getoonde kleurenoptie binnenkort beschikbaar zal zijn, valt nog te bezien. Google werkt naar verluidt wel aan nieuwe kleuren.

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 9 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 9 Pro verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 9 Pro XL verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel