Uitgelekt iPhone SE 4 hoesje wijst op een ontwerpwijziging


Er is een doorzichtig telefoonhoesje opgedoken voor de nog aan te kondigen Apple iPhone SE 4, of hoe hij ook gaat heten. Eerder werd gesuggereerd dat de SE4 een scherm met Dynamic Island zou krijgen, maar na het zien van deze afbeeldingen zijn we daar niet zeker van.

Want het iPhone SE 4 hoesje heeft een inkeping zoals op de iPhone X, helemaal iPhone 14 En daarmee gaat de gevreesde inkeping maar niet weg. Eerder werd gedacht dat Apple de nieuwe iPhone SE 4 zou uitrusten met een Dynamic Island en zo het ontwerp zou standaardiseren voor de hele line-up.

Hoesje voor de aankomende Apple iPhone SE 4
Hoesje voor de iPhone SE 4

Dat blijkt niet het geval te zijn, zoals @MajinBuOfficial ook toegeeft. Het gerucht over het Dynamic Island op de iPhone SE 4 is afkomstig van dat account. De overige foto's tonen een enkele camera en een volumeknop aan de zijkant, met ruimte voor een derde knop.

Nieuwe schermtechnologie

Eerder ging het gerucht dat Apple de iPhone SE 4, mocht deze ooit op de markt komen, zou uitrusten met een 6,1-inch OLED-scherm. Voor de iPhone SE 2022 gebruikte Apple nog steeds een goedkoop LCD-scherm met een kleiner formaat van 4,7 inch.

iPhone SE 4 volumeknoppen.
Volumeknoppen en ruimte voor nog een knop

Aankondiging iPhone SE 4

Wanneer Apple de iPhone SE 4 officieel aankondigt, is nog even afwachten. Bronnen denken aan het tweede kwartaal van 2025. Maar Apple kan er tegen die tijd heel anders over denken.

Ontvang een e-mail wanneer de Apple iPhone SE 4 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel