Samsung kondigt Galaxy A evenement aan voor 17 maart


We zijn nog maar net bekomen van ons vorige Unpacked Event als nu al het volgende feestje op onze radar staat. Op donderdag 17 maart zal Samsung een nieuwe Galaxy A telefoon aankondigen, hoogstwaarschijnlijk de Galaxy A53 5G.

Samsung kondigde onlangs een stel nieuwe Galaxy A-telefoons aan in het lagere segment. Wat daarbij opviel was de afwezigheid van de Galaxy A53 5G. De Galaxy A5x is een van Samsung's best verkochte telefoons en we voorspelden toen al dat het toestel waarschijnlijk een eigen onthulling zal krijgen. Dat lijkt aanstaande donderdag, 17 maart, te gaan gebeuren.

Samsung Galaxy A event

We sluiten niet helemaal uit dat Samsung dan ook de Galaxy A73 zal aankondigen. Dat model wordt ook binnenkort verwacht, maar wanneer is nog onbekend.

Galaxy A53 unboxing

Waarschijnlijk tot grote ontsteltenis van Samsung is afgelopen weekend een video opgedoken van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy A53. In de video zien we het toestel uitgepakt worden, iets waar Samsung nog mee had willen wachten tot 17 maart.

De video leert ons niet veel. Er worden bijvoorbeeld geen specificaties genoemd. Wel zien we de A53 in een blauwe kleur en met een ontbrekende oplader in de doos. Iets waar de goedkopere Galaxy-modellen ook mee te maken hebben zo lijkt het.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A53 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 GB Black
€ 304,56 € 316,46   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A53 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel