Iemand biedt Google Pixel 7a prototype te koop aan op eBay


Het duurt zo lang voordat Google eindelijk de Google Pixel 7a uitbrengt, dat zelfs testers de zaken in eigen hand nemen. Iemand heeft zojuist een prototype te koop gezet op eBay. De veiling is inmiddels afgelopen, maar niet voordat we de foto's hebben gedownload.

De onderstaande foto's vertellen ons niet veel nieuws; we weten al bijna alles over de Pixel 7a. Zo kennen we de specs al, is het uiterlijk al maanden bekend en zijn er onlangs zelfs foto's van het toestel opgedoken. De onderstaande afbeeldingen van de veiling op eBay zijn mooi, maar vertellen ons ook niets nieuws.

Prototype van de Google Pixel 7a wordt verkocht op eBay.
Te koop: prototype Google Pixel 7a

En dan te bedenken dat Google de Pixel 7a mogelijk pas op 10 mei aankondigt. Op het moment van schrijven is dat nog iets minder dan twee maanden weg. Laten we hopen dat de meesten van ons bereid zijn zo lang te wachten. Tegen die tijd zullen consumenten al uitkijken naar de Google Pixel 8. Hoewel die zich in een andere prijsklasse bevindt, stromen de eerste geruchten daarover al binnen.

Stevige vraagprijs

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Laten we eerst de Google Pixel 7a bespreken. Een onbekende uit Athene heeft een prototype te koop gezet op eBay, een online veilingplatform. De vraagprijs is $1.650, wat gezien de verwachte adviesprijs van de 7a behoorlijk fors is.

Dat weerhield mensen er niet van een bod uit te brengen. Het bieden stopte bij 2250 voordat de veiling eindigde, volgens 9to5Google. Of eBay de veiling heeft stopgezet of dat het apparaat is verkocht, weten we niet. Mocht dat laatste het geval zijn, dan hopen we dat hij de zin "dat de simkaartsleuf ontbreekt" niet heeft gemist. Vrij essentieel bij een telefoon als je het ons vraagt.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel