Nieuwe Google Pixel 7a gezien in koraalkleurige versie


Met nog even wachten zal de Pixel 7a een nieuw hoofdstuk inluiden voor betaalbare mid-range telefoons. Google zal het toestel naar verwachting over minder dan twee weken aankondigen, maar vandaag duikt een nieuwe kleurenversie op.

Het gaat waarschijnlijk om de Coral-versie. Google gebruikte deze naam al eerder voor Pixel-telefoons. Zo kwam Pixel 6 ook uit met een soortgelijke kleur, toen in een tweekleurige uitvoering. Sinds de Pixel 7 past Google slechts één kleur toe op de achterkant, en dus wordt de "Kinda Coral" "Coral."

Google Pixel 7a in Koraalkleur geplaatst door @evleaks op Twitter.
Google Pixel 7a in koraal

We weten nog niet helemaal zeker of het oranje of roze is. Naast deze koraalkleur zal de Google Pixel 7a waarschijnlijk in meer kleuren uitkomen, waaronder blauw, zilver en grijs. Eerder werd onthuld dat de 7a een 6,1-inch scherm met FHD+ resolutie, 64MP Duo Camera, en een Tensor G2 processor met 6GB RAM zou krijgen. Er zijn nog wat onduidelijkheden over de prijs. Hij kan hoger zijn dan in voorgaande jaren, misschien zelfs meer dan 500 euro.

Google I/O

Algemeen wordt aangenomen dat Google de Pixel 7a zal aankondigen tijdens zijn komende Google I/O-evenement. Dat jaarlijkse evenement begint op 10 mei 2023 en trapt af met een keynote. Misschien toont Google dan ook de Pixel Fold, Google's eerste opvouwbare Pixel-telefoon.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel