HMD lanceert trio eigen telefoons; Pulse(+) en Pulse Pro


HMD Global, vooral bekend als maker van Nokia-telefoons, heeft zijn eerste telefoons onder de naam HMD uitgebracht. Maar of ze daarmee de geschiedenisboeken ingaan, valt nog te bezien.

De HMD Pulse is het instapmodel. Verkrijgbaar in twee kleuren, springt vooral de Dreamy Pink versie eruit. Het toestel heeft een modern 6,55-inch scherm met een uitsparing voor de 8MP selfiecamera. De schermresolutie is niet hoger dan HD+.

Introductie van de HMD Pulse, Pulse+ en Pulse Pro

Op de achterkant van de Pulse vinden we een dubbele camera met een 13MP primaire camera die AI HDR doet. De website van HMD Global specificeert de dubbele camera niet, dus we vermoeden dat het een extra sensor is. De 5000 mAh batterij kan opladen met 10W, dus snelladen kunnen we het niet noemen.

Unisoc T606 vanaf 2021

HMD Pulse binnenmaterialen
Alle Pulse-modellen werken met een Unisoc T606-processor

De HMD Pulse wordt aangedreven door een vrij eenvoudige Unisoc T606-processor uit 2021. Dezelfde chipset vinden we in de Motorola E20, Samsung Galaxy A03 en Nokia G22. Dit zijn ook relatief goedkope low-end telefoons.

HMD vraagt €139,99 voor de Pulse en belooft slechts twee jaar OS-updates.

Pulse+ en Pulse Pro

Voor €20 meer komt de Pulse+ met een 50MP camera en 128GB opslag. Verder is het apparaat vergelijkbaar met de Pulse, behalve de kleuren. Bij de HMD Pulse+ kun je kiezen tussen Apricot Crush en Midnight Blue.

HMD Pulse Pro met betere camera.
Pulse+ en Pro hebben vooral betere camera's

Als je je nog avontuurlijker voelt, brengt HMD Global ons ook de Pulse Pro. Deze telefoon heeft een 50MP selfiecamera, 6GB RAM en 20W snelladen. Voor de rest is het toestel vergelijkbaar met de Pulse+, en dus grotendeels vergelijkbaar met de Pulse. Toch durft HMD Global hier €179,99 voor te vragen.

Naar verwachting liggen alle drie de apparaten binnenkort in de winkels.

Ontvang een e-mail wanneer de HMD Pulse verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de HMD Pulse+ verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de HMD Pulse Pro verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel