Volgende Samsung Galaxy Unpacked op 10 juli, dit wordt verwacht


Volgens Sammobile zal het volgende Galaxy Unpacked-evenement plaatsvinden op woensdag 10 juli 2024. Dit komt overeen met eerdere geruchten. De onthulling van nieuwe Galaxy-producten zal plaatsvinden in de stad van de liefde: Parijs.

De Olympische Zomerspelen 2024 vinden in juli plaats in Parijs. Veel mensen zullen naar Frankrijk afreizen, terwijl anderen het evenement op tv zullen volgen. Wat echter zeker is, is dat het evenement veel aandacht zal trekken en daarom heeft Samsung besloten om aan te haken bij het evenement.

Olympische Zomerspelen Parijs 2024 met de Samsung Galaxy Ring.
Galaxy Ring op de Olympische Zomerspelen?

Samsung kondigt meestal nieuwe Galaxy producten aan tijdens de Unpacked evenementen. Denk aan telefoons maar ook smartwatches. Gepland voor 10 juli zijn waarschijnlijk de Galaxy Z Flip 6 en Fold 6, en de Galaxy Watch 7 kan ook zijn opwachting maken.

Galaxy-ring

Dit evenement is ook de perfecte gelegenheid om meer te vertellen over de Galaxy Ring. Het zou goed passen bij het thema van de Olympische ringen. Samsung liet de Ring begin 2024 kort zien tijdens de onthulling van de S24 serie. Veel details werden toen niet gedeeld.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Ring verkrijgbaar is

Nog één ding?

Samsung is de afgelopen jaren slecht geweest in het bewaren van geheimen, dus een verrassing lijkt onwaarschijnlijk. Maar misschien introduceert Samsung draadloze oordopjes die tot nu toe onbekend waren, of misschien geeft het een teaser van een toekomstig product, zoals het begin 2024 deed.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Z Flip 6 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung Galaxy Z Fold 6 verkrijgbaar is

Via: Sammobile


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel