Samsung brengt 50W snellader uit met opvallende prijs


In de meeste gevallen worden telefoons niet meer geleverd met een oplader. Het idee hierachter is dat je er waarschijnlijk al een thuis hebt liggen. Maar als je je telefoon zo snel mogelijk wilt opladen, dan heb je een bijpassende snellader nodig. Samsung biedt nu een nieuwe aan tegen een opmerkelijke prijs.

De Samsung 50W PD Duo Power Adapter heeft 2 USB-C uitgangen waarbij de ene poort 50W vermogen levert en de andere 25W. Voorheen leverde de snelste telefoonoplader van Samsung niet meer vermogen dan 45 W op één USB-uitgang.

Samsung 50W Duo Oplader in Zwart
Samsung 50W Duo PD-lichtnetadapter (EP-T5020)

Opgemerkt moet worden dat de EP-T5020 het vermogen van de 50W poort halveert als je een tweede apparaat aansluit. Beide poorten leveren dan 25W. Voor veel Samsung telefoons zal dat echter geen probleem zijn; in feite is dat voor veel telefoons al het hoogst mogelijke oplaadvermogen.

Lage stand-by

Volgens de behuizing ondersteunt de snellader USD Power Delivery en verbruikt hij weinig stroom als hij niet wordt gebruikt.

Stevige vanafprijs

De Samsung 50W Duo Power Adapter wordt geleverd in zwart en wit en wordt geleverd met een enkele 5A USB-C kabel. De adviesprijs is behoorlijk hoog. Samsung vraagt er €69,90 voor.

Als je dat te veel vindt, kun je altijd nog kiezen voor de Samsung 45W-oplader met één USB-uitgang. Die is meer dan twee keer zo goedkoop. Of je kunt kijken naar USB-opladers van een ander merk.

Ontvang een e-mail wanneer de Samsung 50W Duo Power Adapter verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel