Foto van de Google Pixel 9 Pro verschenen


Het lijkt erop dat we de eerste echte beelden hebben van de Pixel 9 Pro. Er is een foto opgedoken waarop het apparaat figureert. Die foto vertelt ons ook iets meer over de hoeveelheid RAM.

De Google Pixel 9 komt binnenkort naar verwachting in drie smaken: een Pixel 9, Pixel 9 Pro en de Pixel 9 Pro XL. In deze afbeelding kijken we naar de 9 Pro. Net als de grotere XL lijkt deze een periscoopcamera te hebben, waardoor je verder kunt zoomen.

Google Pixel 9 Pro vs iPhone 14 Pro Max.
Pixel 9 Pro naast de iPhone 14 Pro Max

De Google Pixel 9 Pro heeft naar verwachting een compact scherm van 6,1 inch. Toch lijkt het apparaat niet veel kleiner in vergelijking met de iPhone 14 Pro Max, die een veel groter 6,7-inch scherm heeft.

16 GB RAM

In een andere afbeelding, gepubliceerd door het Russische Rozetked, kunnen we zien hoeveel RAM er wordt gebruikt. Op het scherm staat 16GB. In combinatie met de verwachte Tensor G4-processor zou dat moeten zorgen voor soepele prestaties. We wachten echter nog op de definitieve resultaten na een uitgebreide praktijktest.

Google Pixel 9 Pro met 16 GB RAM Google Pixel 9 Pro Rechterzijde.
16 GB RAM en een dunne behuizing

Mocht Google inderdaad de Pixel 9-serie aankondigen, zoals we hier hebben vermeld, dan breekt het met zijn al lang bestaande strategie. Er komen twee Pro-modellen met verschillende afmetingen. Het reguliere instapmodel zal bijna even groot zijn als de kleinste Pro, net als de huidige iPhone van Apple.

Google Pixel 9 Pro Camera closeup.
Drie verschillende camera's, waaronder een met een periscooplens

Verwacht overigens geen lancering voor de herfst. Google brengt nieuwe Pixel-telefoons meestal tegelijk uit met de presentatie van een nieuwe Android-versie. Android 15 wordt pas in augustus verwacht.

Ontvang een e-mail wanneer de Google Pixel 9 Pro verkrijgbaar is

Bron: Rozetked


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel