Render toont Motorola Moto E32 met ontbrekende hoofdtelefoonaansluiting


Een nieuwe Motorola Moto E telefoon lijkt binnenkort te worden aangekondigd. De E32 zal een instapmodel zijn met een vrij groot scherm maar zonder hoofdtelefoonpoort. Blijkbaar zullen goedkopere modellen het ook zonder moeten stellen.

De Moto E32 lijkt dus het volgende slachtoffer te worden in de strijd tegen de koptelefoonpoort. Ook gebruikers uit het goedkopere segment zullen draadloos naar muziek moeten luisteren. De poort lijkt in ieder geval niet aanwezig te zijn kijkend naar onderstaande renders die verschenen op Bestopedia

Motorola Moto E32

De naam is wel een beetje vreemd. Zo ontbreekt er een Moto E31 in de line-up en heeft Lenovo al de Moto E40 aangekondigd. De Motorola Moto E32 zoals hierboven afgebeeld zal een 6,6-inch scherm krijgen met enkele ponsgaten. Aan de achterkant zien we drie camera's met nog onbekende cameraresoluties. Opladen gaat via USB-C en dat is ook de enige poort die je zult aantreffen.

Wereldwijde lancering of niet?

Zelf hebben we nog geen beelden gevonden van de Moto E32 dus het is voor ons nog een vraagteken of er een wereldwijde lancering aan zit te komen. Het is ook nog steeds ondenkbaar dat de E32 slechts voor een klein deel van de wereld bedoeld is. We houden het echter voor u in de gaten, want betaalbare telefoons hebben onze volledige aandacht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel