Samsung Galaxy S20+ nu beschikbaar in Aura Blauw


Samsung heeft een nieuwe kleur van de Galaxy S20+ aangekondigd; Aura Blue. Een opmerkelijke kleur omdat het toestel al beschikbaar was in het blauw; het meer lichtblauwe Cloud Blue. Dit brengt het totaal aantal kleuren op 4.

De Samsung Galaxy S20+ Aura Blue heeft met zijn donkere tint een wat stoerdere uitstraling. De eerder uitgebrachte Cloud Blue-versie neigt meer naar wit. Deze Aura Blue is duidelijker blauw. Een andere kleur betekent niet dat de specificaties anders zijn. Verwacht hetzelfde vloeiende 120Hz beeldscherm en een Quad camerasysteem.

Samsung Galaxy S20+ in Aura Blue
De Galaxy S20+ in Aura Blauw

De nieuwe kleurversie van de S20+ is per direct verkrijgbaar maar alleen bij exclusieve providers. In Nederland zijn dat T-Mobile en Tele2. De verkoopprijs is een fikse 1349 euro. Dat is een flinke meerprijs ten opzichte van de huidige kleur, ten opzichte van de Cosmic Gray kleur op het moment van schrijven zelfs ruim 400 euro. Of deze nieuwe kleur deze hoge prijs rechtvaardigt valt nog te bezien, want laten we eerlijk zijn zo bijzonder is hij niet. We verwachten echter wel dat de prijs nog zal zakken als hij ook bij andere webshops verkrijgbaar zal zijn. Ons advies voor nu is; afwachten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20+ 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Cosmic Black
€ 310,00 € 310,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20+ 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel