Nothing toont glimp van Phone (2) en bevestigt lanceerdatum


Nothing, het bedrijf van Carl Pei, heeft een tweet verstuurd waarin een deel van de Nothing Phone (2) te zien is. Volgens dezelfde tweet moet het "premium" toestel ergens in de zomer van 2023 uitkomen.

Het bedrijf Nothing is in 2020 opgericht door Carl Pei, de medeoprichter van OnePlus. Nothing heeft al verschillende producten aangekondigd, waaronder de Nothing Ear (2) draadloze oordopjes en natuurlijk de Nothing Phone (1). Deze laatste viel op door zijn transparante en lichtgevende elementen op de achterkant.

Nothing Phone (2) teaser
Een deel van de Nothing Phone (2)

De Nothing Phone (2) lijkt dat ook te hebben, zoals blijkt uit bovenstaande afbeelding. We zien een knipperend LED-meldingslampje en wat lijkt op een schuifknop. Mogelijk om het toestel op stil te zetten, vergelijkbaar met de ring/stil knop op de iPhone en voorheen op OnePlus telefoons.

Premium Nothing Phone (2)

In de begeleidende tweet meldt Nothing dat de Phone (2) een premium toestel zal zijn dat in de zomer van 2023 arriveert. De Phone (1) was ook premium qua design maar was meer midrange dan high-end vanwege zijn Snapdragon 778G+ processor.

De Nothing Phone (2) belooft krachtiger te zijn. Mogelijk dankzij de Snapdragon 8 Gen 2 processor. Andere genoemde specificaties zijn een 120Hz OLED scherm en een grotere 5000mAh batterij. Nu moeten we wachten tot de zomer voordat het toestel wordt aangekondigd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel