Google bevestigt Pixel 7a lanceerdatum


Google India heeft via een tweet de lanceerdatum van de Pixel 7a onthuld. Daarin schrijft Google dat de "volgende Google-telefoon op 11 mei komt." Dit laat weinig aan de verbeelding over.

Google is er niet in geslaagd om de Pixel 7a voor ons geheim te houden. Vrijwel alles over de midrange telefoon is al uitgelekt, van foto's tot specificaties, van prijzen tot kleuren. En zelfs Google probeert het niet langer geheim te houden, zoals blijkt uit onderstaande tweet.

Google India tweet ter bevestiging van de lanceerdatum van de Pixel 7a.
Tweet van Google India over de Pixel 7a

Google India maakt geen melding van de Pixel Fold. Dat toestel wordt ook op 11 mei verwacht en is naar verluidt Google's eerste opvouwbare toestel. Het is dus niet ondenkbaar dat deze tweet bedoeld is om de aandacht af te leiden voor een "One More Thing"-moment.

Mogelijke laatste Pixel A

De afgelopen dagen dook ook het gerucht op dat de 7a mogelijk de laatste Pixel A-telefoon van Google zou zijn. Met de verwachte prijsverhoging van de 7a ligt de prijs echter zo dicht bij de Pixel 7 dat er geen reden van bestaan meer is.

Althans dat denkt insider Yogesh Brar. Google zou daarom voor volgend jaar reclame maken voor de Pixel 8 als instaptoestel, de Pixel 8 Pro als high-end vlaggenschip, en de Fold om nieuwe technologieën uit te proberen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel