Europa krijgt nieuwe Samsung Galaxy S20+ kleuren


Goed nieuws voor degenen die genoeg hadden van de Cloud Blue, Cosmic Gray, Cosmic Black of Aura Blue versie van de Galaxy S20+. Binnenkort komt Samsung met een aantal nieuwe kleuren; Cloud White en Aura Red.

De nieuwe kleuren verschenen op de Hongaarse Samsung-site maar worden ook elders in Europa verwacht. Ze zijn beschikbaar voor zowel de Galaxy S20+ 4G als de S20+ 5G. Samsung introduceerde de Galaxy S20+ in februari van 2020. Het toestel was oorspronkelijk alleen verkrijgbaar in de kleuren Cloud Blue, Cosmic Gray en Cosmic Black.

Samsung Galaxy S20+ in Cloud White en Aura Red
S20+ nu ook in wolkenwit en Aura rood

Een paar maanden later kondigde Samsung ook de donkerblauwe versie Aura Blue aan. Deze werd eerder samen met Aura Red en Cloud Pink uitgebracht in Zuid-Korea. Dit is een strategie die Samsung vaak gebruikt. Het geeft providers het exclusieve recht om een specifieke kleur te verkopen. Iets wat het qua verkoop altijd goed doet. Hetzelfde lijkt te gebeuren voor sommige versies van de S20+. Zo zijn de nieuwe kleuren van de S20+ 5G niet rechtstreeks bij Samsung in Hongarije te koop, maar via een exclusieve partner. Het zal dus nog wel even duren voordat alle nieuwe kleuren overal verkrijgbaar zijn.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20+ 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
Cosmic Black
€ 310,00 € 310,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20+ 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel