Motorola onthult twee fliptelefoons; razr 40 en razr 40 ultra


Lenovo voegt twee nieuwe fliptelefoons toe aan zijn assortiment. De Motorola razr 40 en razr 40 ultra zijn opvouwbare telefoons van de volgende generatie met een groter scherm, een slanker ontwerp en krachtigere chipsets.

De razr 40 en razr 40 ultra volgen de razr 2022 op. Twee telefoons waarbij vooral de razr 40 ultra opvalt door het grote secundaire scherm dat om de camera's heen loopt. De razr 40 is daarentegen een betaalbaar alternatief met bijna hetzelfde ontwerp maar voor een veel lagere prijs.

Motorola razr 40 en razr 40 ultra lifestyle foto's

Dus twee nieuwe foldables die beide uiteinden van het spectrum moeten bedienen. De razr 40 heeft een adviesprijs van €899,99 en de razr 40 ultra kost €1.199,99.

razr 40 ultra

De meest uitgebreide van de twee is de razr 40 ultra. Het heeft een groot 3,6-inch vierkant extern scherm met een dubbele camera. Dit grote scherm kan worden gebruikt om berichten te versturen of apps te openen.

Motorola razr 40 Ultra met Flex View

Het scharnier is ook opnieuw ontworpen, waardoor de razr 40 ultra volledig plat kan worden gevouwen. Dit zorgt voor de "dunste opvouwbare smartphone" van dit moment, slechts 15,1 millimeter. De dunste opvouwbare smartphone blijft echter de Google Pixel Fold, die in opgevouwen toestand slechts 12,1 millimeter dik is. Het nieuwe teardrop-scharnier, in combinatie met Ultra-Thin Glass, zorgt ervoor dat er geen vouw zichtbaar of voelbaar is.

razr 40/razr 40 ultra in de winkel

Lenovo verwacht de razr 40 ultra begin juni in de winkels te hebben liggen in de kleuren Viva Magenta, Infinite Black en Glacier Blue. Kopers van de razr 40 moeten wachten tot juli. Beschikbare kleuren zijn Sage Green, Vanilla Cream en Summer Lilac.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel