Motorola Moto G62 5G met 120Hz beeldscherm aangekondigd


Lenovo introduceerde onlangs de Moto G62 5G. Een toestel met een vloeiend 120Hz scherm, drievoudige camera met 50MP sensor, grote batterij, en 5G ondersteuning.

We vinden de Motorola Moto G62 5G alleen op de perspagina's van Motorola. Tot nu toe staat hij niet op de productpagina's. Het persbericht vertelt ons dat de G62 5G een 6,5-inch Android smartphone is met een vloeiend 120Hz beeldscherm. Of het net als de eveneens aangekondigde G42 een OLED-scherm zal hebben vermeldt het bericht niet, dus we vrezen van niet.

Motorola Moto G62 5G in Frosted Blue
De Moto G62 5G in de kleur Frosted Blue

Aan de achterzijde van de Moto G62 5G bevinden zich drie camera's; een 50MP hoofdcamera, een 8MP ultra-groothoek, en een 2MP Macro Vision camera voor close-ups op zeer korte afstand. Aan de voorzijde bevindt zich daarentegen een 16MP camera met diverse selfie-functies, waaronder Face Beauty Video. Daarnaast maakt de Qualcomm Snapdragon 480+ processor ondersteuning voor 5G mogelijk. Gecombineerd met een 5000 mAh batterij moet dit genoeg kracht leveren voor een dag gebruik.

Moto G62 5G in de winkels

Lenovo hoopt de Motorola Moto G62 al binnen een paar dagen in de winkels in Brazilië te hebben liggen. Er zal dan keuze zijn uit de kleuren Frosted Blue en Midnight Gray. Niet veel later zou het toestel ook beschikbaar moeten zijn in enkele landen in Europa, Latijns-Amerika, Azië, India en het Midden-Oosten. Prijzen zijn nog niet bekend.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel