Laadsnelheid OnePlus 8T mogelijk verdubbeld


Op dit moment kun je de OnePlus 8 tot 30 Watt snelladen, voor de aankomende OnePlus 8T wordt dat mogelijk verdubbeld. Het gerucht gaat dat die Super Warp Charging krijgt tot 65 Watt.

Hoe snel de batterij van de toekomstige OnePlus 8T volledig opgeladen zal zijn, is nog onbekend. De huidige OnePlus 8 laadt de helft van zijn batterij op in slechts 22 minuten, meer dan genoeg om een hele dag mee te gaan. We denken dat dat voor de meesten van u genoeg moet zijn, maar misschien heeft 65W meer voordelen.

OnePlus Warp Charge Cable
Warp Oplaadkabel

Verwijzingen naar de nieuwe oplaadtechnologie werden ontdekt door leden van XDA Developers. OnePlus is overigens geen onbekende op het gebied van snelladen. Vooral met de McLaren Edition-modellen uit het verleden introduceerde OnePlus verschillende snellaadtechnieken. Bovendien heeft het moederbedrijf al een 65 Watt snellader met de naam Oppo SuperVOOC 2.0 en Realme 65W SuperDart. Toch moeten we nog even wachten voordat de OnePlus 8T officieel wordt. Een lancering wordt niet verwacht voor de herfst van 2020.

Nieuwe kleuren 8T

Naast een snellere oplader zijn er ook 'bewijzen' gevonden van de toekomstige kleuren van de 8T. Naast de bestaande Onyx Black, Glacial Green en Interstellar Glow kunnen we de kleuren 'Ultramarine Blue' en 'Ice Blue' verwachten. Uit de code kunnen we ook opmaken dat de Snapdragon 865 5G wordt gebruikt. Dit is dezelfde chip als in de OnePlus 8 en 8 Pro. Maar er kan nog veel gebeuren tot de lancering dus wacht nog even tot alles officieel is.


Prijsvergelijker OnePlus 8T
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 GB Aquamarine Green
€ 287,29 € 287,29   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 8T


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel