Afbeeldingen Motorola razr (2020) tonen kleinere kin


Beelden van de aankomende frenzy (2020) zijn opgedoken. Hieruit wordt duidelijk dat de opvouwbare telefoon een kleinere kin zal hebben. Daarnaast blijft de buitenkant grotendeels hetzelfde.

De Motorola razr (2019) is een zogenaamde 'foldable' en is duidelijk een eerbetoon aan de oude razr-telefoons. Opvouwbare displays zijn een uitstekend excuus om het oude razr-design af te stoffen. De nu vrijgegeven beelden van de razr (2020) tonen een vergelijkbaar ontwerp, op enkele kleine wijzigingen na.

Motorola razr 2020 Odyssey
Motorola razr 2020

Zo is de kin aan de onderkant van het scherm veel compacter geworden. In de 2019-versie zit er nog steeds de vingerafdrukscanner in. Op de 2020 versie is deze verdwenen. Daarnaast zien we veel gelijkenissen. Zo heeft het scherm aan de bovenkant nog steeds een inkeping, lijkt het scharnier ongewijzigd en is er een secundair scherm met camera. Hopelijk heeft Lenovo de kwaliteit van het scherm verbeterd, want daar waren nogal wat problemen mee.

5G en mogelijk dezelfde prijs

De razr '19 baarde opzien door omdat de dure opvouwbare een niet vlaggenschip Snapdragon 7xx processor gebruikte en voor dit jaar zal het niet veel anders zijn. Lenovo kiest voor de Snapdragon 765G. Niet de meest geavanceerde en krachtige chipset, maar wel eentje met 5G-ondersteuning. Qua prijs denken we dat hij vergelijkbaar zal zijn met vorig jaar. Dat wordt 1589 euro alstublieft.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel