"Samsung Galaxy S21 FE krijgt 45W snelladen"


Je kunt Samsung niet kwalijk nemen dat het conservatief is als het op telefoonbatterijen aankomt. Iedereen herinnert zich nog het debacle van de Note7. Maar de snelst oplaadbare telefoon, het huidige vlaggenschip, de S21, is gemaximeerd op een zeer voorzichtige 25W. De aankomende S21 FE lijkt echter een reuzensprong voorwaarts te maken.

Volgens nieuwe geruchten zal de Samsung Galaxy S21 FE 45W snelladen ondersteunen. Ter vergelijking, de S20 FE moest het doen met een maximum van 25W. Om dat te gebruiken moest je zelfs een aparte lader kopen, want de meegeleverde ging niet verder dan 15W.

Samsung Galaxy S21 FE poster
De Samsung Galaxy S21 Fan Edition

Ondertussen is wat lijkt op een officiële persafbeelding van de S21 FE uitgelekt via Android Headlines. Het uitlekken van dit soort beelden is meestal een teken dat er een officiële aankondiging aan zit te komen. De toekomstige kleuren zijn paars, wit, groen en zwart. De groene variant die hierboven te zien is, is een stuk lichter dan de variant die eerder uitlekte.

Aankondiging van de Galaxy S21 FE

Samsung had die aankondiging liever eerder gezien. Net als zoveel andere techbedrijven heeft ook Samsung last van het wereldwijde chiptekort. Hierdoor is de lancering van S21 FE uitgesteld tot oktober. Dat klinkt laat, maar is slechts een maand later dan toen de S20 FE werd aangekondigd.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S21 FE verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel