Google-medewerker lekt per ongeluk informatie Pixel 6


Hiroshi Lockheimer, de huidige Senior Vice President van Android bij Google, heeft een afbeelding op Twitter geplaatst. Op zich niets bijzonders maar de afbeelding onthult informatie over de aankomende Pixel 6. De tweet is inmiddels verwijderd maar wij hebben de afbeelding.

De tweet van Hiroshi Lockheimer ging over Material You, de nieuwe designtaal van Android 12 die je deels kunt personaliseren. Daarin een screenshot waarop Material You in actie te zien is. Maar de foto lijkt te zijn gemaakt met de onaangekondigde Pixel 6 of Pixel 6 Pro

Material You tweetMaterial You screenshot lockscreen
De tweet in kwestie met de afbeelding

We zien een tot nu toe onbekend vingerafdrukpictogram. Hoogstwaarschijnlijk is dit de locatie op het display waar de vingerafdrukscanner zich bevindt. Tot nu toe gebruikte Google altijd de scanner aan de achterkant. Google heeft al eerder de Pixel 6 en Pixel 6 Pro getoond, maar beide zijn nog niet officieel aangekondigd. Daarom zijn bepaalde details nog onbekend.

Google Tensor

De meeste informatie over de Pixel 6 die bekend is, gaat over de eigen chipset, Tensor. Deze moet vooral op het gebied van machine learning de concurrentie voorblijven. Google wil hiermee de kwaliteit van foto's en video's verbeteren. Details als hoeveel megapixels de camera heeft, hoeveel RAM-geheugen er is en hoeveel de nieuwe Pixels moeten gaan kosten, zijn nog onbekend.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel