"Honor geeft opvouwbare Magic V2 wereldwijde release op 1 september"


De Honor Magic V2, die al in China is uitgebracht, krijgt een wereldwijde release, zo lijkt het. Honor nodigt de pers uit voor een persevenement, want op 1 september, tegelijk met de start van IFA in Berlijn, houdt Honor een persevenement met een stevige verwijzing naar een opvouwbaar toestel.

Aangezien de Honor Magic V2 al is aangekondigd voor de Chinese markt, heeft het apparaat nauwelijks geheimen voor ons. Honor's nieuwste opvouwbare toestel is het dunste opvouwbare toestel tot nu toe; geopend slechts 4,7 millimeter dik en gesloten nog geen 10 millimeter.

Aankondiging Honor tijdens IFA 2023 in Berlijn op 1 september 2023

Vergeleken met de Fold5 van Samsung is hij 3,5 millimeter dunner. En toch heeft de Magic V2 een grotere 5000mAh batterij. Honor heeft een persevenement gepland in Berlijn op 1 september. Tegelijkertijd met de start van de jaarlijkse consumentenelektronicabeurs, de IFA.

Of Honor de naam "V2" zal gebruiken, valt nog te bezien. Het is een wat ongelukkige naam. Het is ook de naam van de raket die Nazi-Duitsland gebruikte om het Verenigd Koninkrijk aan te vallen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarom lijkt het ongepast om een V2 in Duitsland te lanceren.

Honor en IFA

Of Honor naast de V2 nog nieuwe producten zal aankondigen, valt nog te bezien. Naast telefoons maakt het bedrijf ook andere consumentenelektronica zoals laptops, tablets en smartwatches.

Daarnaast is Honor de ontwikkelaar van MagicOS, een op Android gebaseerd besturingssysteem. In tegenstelling tot Huawei heeft Honor geen last van Amerikaanse handelsbeperkingen en kan het volledig gebruikmaken van Google-diensten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel