Eerste foto verschenen van Samsung Galaxy Z Fold 5


Er is een foto opgedoken waarop een volledig gesloten Galaxy Fold 5 te zien is. Als we het goed hebben, is dit de eerste keer dat er een foto van de volgende Fold van Samsung is opgedoken. Op deze foto is duidelijk te zien dat het gat, dat nog aanwezig was in een gevouwen Fold 4, nu verdwenen is.

Foto's van de Galaxy Z Fold 5 verschenen op Twitter maar werden na snel ingrijpen van Samsung snel weer verwijderd. Maar Samsung Legal zou nu beter moeten weten, want men kan gemakkelijk en snel kopieën maken. Het duurde niet lang voordat deze foto's viraal gingen. Geniet daarom met ons mee van deze Fold 5 foto's.

Foto van de Samsung Galaxy Fold 5 gesloten
Fold 5 in gesloten toestand

Het volledig kunnen sluiten van de Fold5 zal het toestel ongetwijfeld veel compacter maken. Samsung heeft iets geprobeerd aan de achterkant, zij het minimaal. De camerapil bevat nu niet langer de flitser. Die is naar de zijkant verschoven. Door die pilvorm iets korter te maken, zal het gewicht iets lager uitvallen. Het verminderen van afmetingen en gewicht is Samsung's prioriteit nu Google ook op die dingen heeft ingezet met de Pixel Fold.

Samsung Galaxy Z Fold 5 vs. de Fold 4 camera-indelingSamsung Galaxy Z Fold 5 onderkant gesloten

Samsung Fold5 specificaties

Qua specificaties verwachten we weinig verschillen met de Fold 4. Zo zitten er nog steeds drie camera's op de achterkant, vermoedelijk een 50MP hoofdcamera, een 12MP groothoek en een 10MP telefoto om drie keer in te zoomen. We verwachten nog steeds een 6,2-inch scherm met een 7,6-inch scherm aan de binnenkant. Ook hier zal Samsung waarschijnlijk een camera achter het scherm plaatsen om de dunne randen te behouden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel