Lancering duurzame Fairphone 5 lijkt aanstaande, renders duiken op


Fairphone staat op het punt om zijn zesde smartphone aan te kondigen, de Fairphone 5. Dat rare nummeringsschema komt door de Fairphone 3+. Renders van de Fairphone 5 die nu opduiken vertellen ons dat Fairphone het pad van zijn voorganger vervolgt.

Wat ons betreft ziet de Fairphone 5 eruit als een mooie en moderne smartphone met vriendelijke rondingen, een eigenzinnige driehoekige cameramodule aan de achterkant en dit keer met een echt ponsgat voor de selfiecamera. Weg is de gedateerde notch. Tenminste volgens renders die Android Authority heeft blootgelegd.

Render van de Fairphone 5 met een transparante achterkant, een volledig zwarte versie en een blauwe versie.
Fairphone 5 in transparant, zwart en blauw

Verwacht de Fairphone 5 in drie kleuren, hoewel je de transparante versie nauwelijks een kleur kunt noemen. Helaas ontbreekt de groene versie. Vorig jaar was hij zelfs verkrijgbaar in twee groene versies; Groen en Gespikkeld Groen. Wat dat betreft ziet het er dit jaar allemaal wat traditioneler en eentoniger uit wat ons betreft.

Duurzaam

De Fairphone 4 is op het moment van schrijven bijna twee jaar oud. Niet elk jaar een nieuw model uitbrengen past perfect bij het duurzame karakter van Fairphone, wiens telefoons worden gekenmerkt door duurzame, gerecyclede en eerlijke materialen. Dat er nu renders opduiken zegt misschien iets over hoe lang het nog duurt voordat het officieel wordt. We verwachten niet lang.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel