Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 (F936)
Samsung Galaxy Z Fold 4 zwart achterkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 goud geel achterkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen voorkant linkerzijkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen binnenkant geopend
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen linkerzijkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen buitenkant half geopend
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen buitenkant geopend
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen achterkant rechterzijkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen achterkant
Samsung Galaxy Z Fold 4 binnenkant half geopend
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen onderkant schuin
Samsung Galaxy Z Fold 4 grijs groen overzicht

Kies uitvoering, opslag en kleur
256 GB
512 GB
1 TB

Prijs Samsung Galaxy Z Fold 4 los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Phantom Black
€ 999,00 € 999,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Phantom Black Zo goed als nieuw
€ 1.339,00 € 1.339,00   Bekijk
Proximus
256 GB Phantom Black
€ 1.799,99 € 1.799,99   Bekijk
MediaMarkt
512 GB Phantom Black
€ 1.919,00 € 1.919,00   Bekijk

Reviews over de Samsung Galaxy Z Fold 4

8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Laat weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy Z Fold 4 in het nieuws

ts Fold4 S Pen

Samsung Galaxy Z Fold 4 met Android 12L officieel

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft de vierde generatie van de Galaxy Z Fold aangekondigd. De Fold4 is geen baanbrekend nieuw toestel, maar meer een verfijning. Het met Android 12L uitgeruste toestel maakt beter gebruik van het opvouwbare display en beschikt over een verbeterd camerasysteem.

Als je naar de buitenkant van de Galaxy Fold 4 kijkt, zie je niet direct veel verschil met de Fold 3. Het scharnier is iets compacter, er zijn enkele verschillende kleuren beschikbaar, en het formaat is iets kleiner. Wat je niet merkt is dat dit de eerste telefoon is met Android 12L. Dat biedt nieuwe functies, vooral voor opvouwbare toestellen.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Beige, Phantom Black en Gray/Green
De Fold4 in beige, zwart en grijs/groen

Google heeft Android 12L speciaal ontwikkeld voor foldables met grote opvouwbare schermen. Google heeft een taakbalk toegevoegd met snelkoppelingen voor je favoriete en meest gebruikte apps. Hierdoor lijkt de Fold4 nog meer op een computer dan voorheen. Verder kunt u twee apps naast elkaar draaien en zijn er pop-upvensters beschikbaar voor nog beter multitasken.

23% helderdere camera

Samsung zet verder in op een verbeterde camera met de Galaxy Z Fold4. De resolutie van de hoofdcamera gaat omhoog naar 50MP. Deze toename lijkt klein, maar is in de praktijk behoorlijk significant. Bovendien is de onderliggende sensor 23% lichtgevoeliger, waardoor de foto's helderder worden. De ultragroothoekcamera blijft op 12MP, maar de telelens met 3x optische zoom gaat omlaag naar 10MP.

Minder zichtbare camera onder display

Binnenin vinden we nog steeds een 10MP camera onder het display. Samsung claimt dat deze Under Display Camera (UDC) nog minder opvalt dankzij een nieuwe subpixelindeling. Of dit ook betere (of slechtere) fotoresultaten oplevert, valt nog te bezien. Het scherm meet nog steeds een royale 7,6 inch wanneer het is uitgeklapt, maar heeft dankzij de nieuwe afmetingen een iets bredere verhouding.

Samsung Galaxy Z Fold 4 hero image
Minder zichtbare camera binnenin

Fold 4 prijs en beschikbaarheid

Samsung gebruikt Qualcomm's nieuwe Snapdragon 8+ Gen 1 processor in de Galaxy Fold4. Er zijn drie opslagversies: 256 GB, 512 GB en 1 TB. De laatste is nieuw. Deze heeft ook de hoogste prijs, maar liefst 2.159 euro. De goedkoopste is de 256 GB-versie; € 1.799.

Samsung Galaxy Z Fold 4 in Beige met S Pen Fold Edition
De Fold 4 in beige en met de S Pen

De beschikbare kleuren zijn Phantom Black, Beige en Gray/Green. Samsung zelf biedt exclusief een Burgundy kleur aan met 1TB aan opslagruimte. Net als vorig jaar wordt er geen S Pen meegeleverd. Je moet de S Pen Fold Edition apart aanschaffen. De S Pen wordt wel meegeleverd als je de Standing Cover + Pen case aanschaft. Samsung waarschuwt om alleen de S Pen Fold Edition of S Pen Pro te gebruiken. Andere pennen kunnen het scherm beschadigen.


ts Samsung Fold4 Pricebaba

Eerste pers renders Samsung Galaxy Z Fold 4 vrijgegeven

Geruchten ·

Er zijn verschillende persafbeeldingen van de Galaxy Z Fold 4 verschenen. Vandaag tonen zowel 91mobiles als Pricebaba foto's van het aankomende opvouwbare toestel. Wat duidelijk wordt is dat de Fold4 in drie verschillende kleuren beschikbaar zal zijn.

De Galaxy Z Fold 4 belooft Samsung's meest uitgebreide opvouwbare toestel te worden. Hij lijkt iets minder groot dan zijn voorganger, de Fold 3. Eerdere geruchten suggereerden hetzelfde.

Samsung Galaxy Z Fold 4 renders
De Galaxy Z Fold 4

De Fold4 komt binnenkort uit in beige, Phantom Black en grijs/groen. Dat betekent automatisch geen "Bora Purple"-versie van de Fold. Volgens Pricebaba, krijgt het toestel een goedkopere versie met 128GB opslagruimte. Verwacht een lancering op 10 augustus. Op 26 augustus zal het toestel in de winkels liggen.

Minder zichtbare vouw

Vrijwel gelijktijdig verscheen onderstaande render van de Galaxy Fold 4 op 91mobiles. Hier zien we de drie kleurenversies van het toestel volledig geopend. Samsung heeft er naar verluidt aan gewerkt om de vouw minder zichtbaar te maken.

Samsung Galaxy Z Fold 4 5G geopend
De drie kleuren van de Fold 4 5G

Gezien de hoeveelheid beeldmateriaal die de laatste tijd is vrijgegeven, vermoeden we dat Samsung is begonnen met het verspreiden van het persmateriaal. Dat betekent meestal dat er snel meer aankomt. Verwacht dus binnenkort meer beelden van en informatie over de aankomende Fold 4 5G

.


ts Samsung Unpacked Unfold Your World Evleaks

Evleaks: Samsung Unpacked evenement op 10 augustus 2022

Zowel Fold4 als Flip4 mogen 10 augustus worden uitgepakt

Geruchten ·

De legendarische leaker Evan Blass heeft op Twitter een afbeelding geplaatst waarop de datum van Samsung's volgende Unpacked-evenement te zien is. 10 augustus zou de datum zijn. En afgaande op de afbeelding, hebben we een idee van wat er zal worden vrijgegeven.

Evan vecht momenteel een juridische strijd uit met Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is niet al te blij met de enorme hoeveelheid lekken die @evleaks publiceert. Als gevolg daarvan probeerde Samsung begin 2022 Evan's Twitter-account offline te halen, onder aanvoering van talloze schendingen van het auteursrecht. Evan heeft nu enkele delen van de afbeelding vervaagd om toekomstige claims te voorkomen.

Samsung uitgepakt op 10 augustus

Het belangrijkste is de datum van 10 augustus. En wazig of niet, we zien een opvouwbaar toestel. Is het de Flip 4? Is het de Fold 4? We weten het niet, maar hoogstwaarschijnlijk worden beide toestellen aangekondigd.

Vouw je wereld

Volgens Blass krijgt het evenement de naam "Unfold Your World". Die datum van 10 augustus is niet helemaal nieuw voor ons. Jon Prosser had het er al eerder over. Op 8 juni plaatste hij een tweet waarin exact dezelfde datum werd genoemd. Volgens hem worden de Fold4 en Flip4 op 10 augustus aangekondigd en gaan ze op 26 augustus in de verkoop. Of dat laatste waar is, zullen we ongetwijfeld op woensdag 10 augustus horen.

(via)


ts Yogesh Brar Fold4 Tweet

Samsung Galaxy Z Fold 4 specificaties vrijgegeven

Geruchten ·

Beetje bij beetje krijgen we een compleet beeld van Samsung's Galaxy Fold 4. En terwijl er de laatste tijd snippertjes informatie waren, krijgen we vandaag een stuk meer. Wat te zeggen over bijna alle specificaties?

De lijst met specificaties over de Fold 4 komt van Yogesh Brar. Een bekende naam in de industrie want hij schrijft voor 91mobiles. Een Indiase tech website die vaker over onaangekondigde producten publiceert. Hoewel Yogesh deze keer zijn primeur plaatst op Twitter

Samsung Galaxy Z Fold 4 specificaties van @heyitsyogesh

Het ziet eruit als een complete lijst, maar ook een die erg doet denken aan de huidige Fold 3. Zo zijn bijvoorbeeld de schermformaten hetzelfde, het opslaggeheugen en de batterijcapaciteit. Ook de schermresolutie lijkt overeen te komen (QXGA+ en HD+) maar zal mogelijk iets anders zijn op de Galaxy Fold 4. Eerdere geruchten suggereerden dat de nieuwe Fold iets breder en dus praktischer is.

Hogere selfiecamera

Over de camera's gesproken, we meldden eerder dat de Samsung Galaxy Z Fold 4 vermoedelijk beschikt over een 50+12+12MP camerasysteem met 3x optische zoom. Nu weten we ook welke resolutie de selfiecamera zal krijgen. Een 16MP selfiecamera aan de binnenkant onder het scherm en een 10MP selfiecamera aan de buitenkant. Dit betekent dat vooral de camera onder het scherm aan de binnenkant in resolutie zal verbeteren.

Nagenoeg dezelfde batterij

Voor de rest zien we vooral een hoop usual suspects zoals een Snapdragon 8+ Gen 1 processor en 12/256GB aan opslag. Dit jaar zal de variant met 512GB opslag meer RAM-geheugen hebben: 16GB. Helaas is er weinig verandering te verwachten op het gebied van de batterij. De capaciteit blijft 4400mAh, en hij zal ook snel opgeladen kunnen worden met "slechts" 25W.

Al met al lijkt dit een bescheiden upgrade te zijn. Tenminste als het design en de prijs ook hetzelfde blijven. Helaas weten we daar nog weinig over. Feitelijke renders zijn nog niet opgedoken, en we weten helaas ook nog niet wat de uiteindelijke prijs zal zijn.


ts Fold4 Crease Iceuniverse

Ice Universe: Samsung Fold 4 heeft minder zichtbare vouw

Geruchten ·

Volgens een nieuw gerucht zal Samsung iets doen aan de opvallende vouw op de aankomende Fold 4. Maar hoewel hij niet weg is, zal hij niet meer zo prominent aanwezig zijn.

Dit bericht is afkomstig van Twitter-leaker @UniverseIce die ons vaker dit soort details brengt. Eerder bracht Ice Universe ons al informatie over de batterij en camera's van de Fold 4. Een telefoon die, op het moment van schrijven, nog maanden verwijderd is van de release.

UniverseIce over de vouw van de Samsung Fold 4

Tot nu toe hadden Samsung's foldables altijd een zichtbare vouw. Deze is niet zichtbaar als je recht voor een ingeschakeld scherm zit, maar wel van opzij of eraf. Vivo kondigde in april van 2022 een andere foldable aan die dit probleem in wezen oplost. De Vivo X Fold beschikt over een mechanisme in het scharnier dat het scherm strakker zet. Samsung lijkt niet dezelfde weg in te slaan voor de Fold 4, maar volgens de bron is de vouw minder zichtbaar dan bij de Fold 3

"Ziet er vloeiender uit"

Volgens hetzelfde bericht ziet het scherm van de Galaxy Fold 4 er ook gladder uit dan dat van zijn voorganger. Wat daar precies mee bedoeld wordt, is nog onduidelijk. De Fold 3 had al een 120Hz scherm, en we verwachten niet dat dit nog hoger zal worden. Wellicht dat de beoogde processor, de Snapdragon 8+ Gen 1, voor de nodige snelheidsverbeteringen zal zorgen.

.


ts Universeice Fold4

"Samsung Galaxy Z Fold 4 heeft betere zoom dan S22 Ultra"

Geruchten ·

Opnieuw zijn er berichten over de camera van Samsung's aankomende Galaxy Fold 4. Specifiek over de zoomcamera, iets waar de voorganger van de Fold 4 niet in uitblonk.

Eerder schreven we al over de vermoedelijke camera van de Fold 4. Het zullen er nog steeds 3 zijn waarvan elke camera op het zwart lijkt te zweven. Volgens een bericht van ingewijde Ice Universe kiest Samsung voor een combinatie van 50, 12 en 12 megapixels.

Tweet van @UniverseIce over de Samsung Fold 4
De tweet van @UniverseIce

Eerder werd uitgegaan van een 108MP hoofdcamera, vergelijkbaar met die op de S22 Ultra. Het rapport van vandaag ontkracht dat, hoewel het een gerucht blijft. Toch heeft de Galaxy Z Fold 4 een streepje voor op de S22 Ultra. Zo beweert de bron dat de 12MP telefotocamera een betere zoom heeft dan de Galaxy S22 Ultra

"Samsung's sterkste 3x camera ooit"

Of dit komt door de hogere resolutie van de sensor of dat hij betere lenzen heeft, weten we niet. De maximale zoom is nog steeds 3x. Dat is niet zo ver als de 10x van de Ultra maar wel meer dan de Fold 2. We zullen moeten afwachten wat waar blijkt te zijn. Verwacht dat Samsung zijn nieuwe opvouwbare toestel zal aankondigen rond de herfst van 2022.


ts Fold4 Smartprix

Eerste renders van Samsung Galaxy Z Fold 4 opgedoken

Geruchten ·

De eerste foto's van de Samsung Galaxy Z Fold 4 zijn opgedoken. We zien een toestel dat erg lijkt op zijn voorganger, maar met subtiele verschillen. Denk aan de beeldverhouding en de cameramodule. Tegelijkertijd ontbreekt een plek om de S Pen op te bergen.

Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van Onleaks en gepubliceerd op Smartprix. Ze zijn gebaseerd op de productietekeningen en komen dus goed overeen met het eindproduct, zoals we nu al vaker hebben gezien. Hoewel we de Fold 4 al vaak besproken hebben, hebben we tot nu toe nog geen echte beelden gezien.

Samsung Galaxy Z Fold 4 renders in Black
Eerste renders tonen Fold 4

Het is ook niet meteen duidelijk uit de beelden, maar het is zowel breder als minder lang dan de Fold 3. Dat betekent dat het buitenscherm minder smal is en, hopelijk, beter bruikbaar in de praktijk. Voor het binnenscherm maakt het niet veel uit; dat zal vermoedelijk dezelfde 7,6-inch schermdiagonaal hebben.

Fold 4 zal minder zwaar zijn

Samsung is waarschijnlijk bezig de Fold 4 op dieet te zetten om wat gewicht te verliezen. 271 gram is hoeveel de huidige Fold 3 weegt. Samsung wil er minstens 10 gram af krijgen. Samsung gebruikt dezelfde trucs als bij de S22 Ultra. Zo krijgt de Fold 4 min of meer dezelfde camera-indeling. Mogelijk zorgt een vernieuwd scharnier voor een welkome daling van het gewicht.

Samsung Galaxy Z Fold 4 boven- en onderkant

Aankondiging van de Fold 4

Het zal nog even duren voordat Samsung de Galaxy Z Fold 4 officieel aankondigt. Verwacht geen lancering voor augustus/september. Mogelijk wordt het toestel aangekondigd samen met de Flip 4. Daarvan moeten de eerste beelden nog verschijnen.


ts Samsung Flip 3 5g Phantom zwart

"Goed nieuws: Processor Samsung Galaxy Z Fold 4 bekend"

Geruchten ·

Wellicht goed nieuws over de op handen zijnde Fold 4. Samsungs volgende opvouwbare toestel zal worden uitgerust met een krachtigere processor die ook koeler is dan zijn voorganger. En dit keer voor alle markten.

Samsung gebruikt processors van zowel Qualcomm als Samsung in zijn Galaxy S vlaggenschip serie. Europa krijgt de Samsung Exynos terwijl de rest van de wereld er een krijgt met Qualcomm Snapdragon. Niet eerlijk, zo blijkt, want de Exynos-versie is altijd minder krachtig gebleken. De aankomende Galaxy Z Fold 4 heeft dat probleem niet; die krijgt altijd een Snapdragon-processor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G hands-on met S Pen in Phantom Black
Galaxy Z Fold 3 5G opvolger krijgt snellere en koelere processor

De Fold 4 zal naar verwachting overal verkocht worden met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Deze verbeterde versie van de Snapdragon 8 Gen 1 wordt gemaakt door TSMC op een 4nm-proces. De Snapdragon 8 Gen 1 werd gemaakt door Samsung en bleek snel oververhit te raken. De 10% snellere TSMC-versie lijkt hier minder last van te hebben. Of dit puur aan TSMC ligt of aan een ander ARM-ontwerp is nog onduidelijk.

Snapdragon 8 Gen 1 Plus

Misschien kan Samsung de Galaxy Z Fold 4 overal uitrusten met een Snapdragon 8 Gen 1 Plus (SM8475) omdat het minder exemplaren verkoopt dan de veel populairdere Galaxy S-toestellen. Eerlijk is eerlijk, deze strategie is niet nieuw; ook de Fold 3 werd overal verkocht met een Snapdragon-processor. De bron denkt verder dat de aankomende Flip 4 ook aangedreven zal worden door de Snapdragon 8 Gen 1+.


ts Samsung Fold3 Cameras

"Samsung Galaxy Z Fold 4 krijgt sterk verbeterde camera"

Geruchten ·

We waren enigszins verrast toen Samsung de Galaxy Z Fold 3 aankondigde. Het was de duurste Galaxy-telefoon op dat moment, maar hij had niet de beste camera's. Daarvoor moest je een Galaxy S22 Ultra kopen. En het is precies dat toestel waar Samsung nu naar kijkt voor de aankomende Fold 4.

Want als dit gerucht van Dohyun Kim waar is, krijgt de Galaxy Z Fold4 dezelfde 108MP camera als te vinden in de S22 Ultra. Die camera staat op het moment van schrijven op een gedeelde plek 14 in de ranglijst bij DxOMark, maar is wel de best scorende Samsung-telefoon.

Samsung Galaxy Z Fold3 cameras
Mogelijk forse upgrade voor camera Fold4

De Fold3 met zijn driedubbele 12MP camera scoort plek 30 bij diezelfde DxOMark dus het is niet alleen een verbetering in pixelaantal. De Galaxy S22 Ultra heeft nu meer camera's dan alleen zijn 108MP hoofdcamera. Het heeft ook een 12MP ultra-groothoek en een 10MP periscoop lens met tot 10x optische zoom. De eerste zal vermoedelijk de Fold 4 bereiken, de laatste niet.

3x optische zoom

Voor het zoomen zal vermoedelijk een 10MP sensor met 3x optische zoom worden gebruikt. Daarmee wordt het zoombereik iets kleiner, maar nog altijd groter dan de maximale 2x van de huidige Fold 3

Of dit gerucht waar blijkt te zijn valt nog te bezien. De lancering van Samsung's volgende foldable wordt pas verwacht in het najaar van 2022. Er kan dus nog van alles gebeuren.


ts Snapdragon 8 Gen1 Plus

Nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 Plus processor getipt voor Samsung Galaxy Z Fold 4

Geruchten ·

Niet veel telefoons zijn ermee uitgerust; de Snapdragon 8 Gen 1. Het merendeel moet nog worden aangekondigd. Toch werkt Qualcomm aan een opvolger; de Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Deze moet niet alleen de oververhittingsproblemen verhelpen, maar ook de prestaties gelijktrekken met de concurrentie. En Samsung wil hem in de Fold 4 hebben.

Het gerucht dat de Galaxy Z Fold 4 gebruik zal maken van de Snapdragon 8 Gen 1 Plus komt van @UniverseIce. Deze insider heeft het vaker wel dan niet bij het rechte eind als het gaat om voorspellingen van nog onaangekondigde telefoons.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus Snapdragon 8 Gen 1 Plus

Als Samsung's volgende opvouwbare telefoon wordt uitgerust met de Snapdragon 8 Gen 1 Plus is dat opmerkelijk. De Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 werd door Samsung gemaakt, maar de Snapdragon 8 Gen 1 Plus zal naar verwachting door concurrent TSMC worden gemaakt. We weten niet precies waarom dit is. Beide fabrikanten gebruiken een 4 nm-proces, maar ze zijn niet 100% gelijk. Qualcomm moet de Snapdragon 8 Gen 1 Plus nog officieel aankondigen, misschien krijgen we een reden wanneer dat gebeurt.

Snapdragon 8 Gen 1 Plus vs Exynos 2200

Of alle Samsung Galaxy Z Fold 4 modellen een Snapdragon 8 Gen 1 Plus zullen krijgen valt nog te bezien. Samsung gebruikt ook zijn eigen Exynos 2200 processor, voornamelijk voor de Europese markt. Het is bekend dat de Exynos-versie niet zo goed presteert als zijn Qualcomm-tegenhanger. Tot groot ongenoegen van gebruikers.

In een recent gepubliceerde benchmark werden zowel de Exynos 2200 als de Snapdragon 8 Gen 1 verslagen door de MediaTek Dimensity 9000. MediaTek staat vooral bekend om zijn relatief eenvoudige chipsets, maar heeft de laatste tijd indruk gemaakt met zeer goede resultaten. De absolute koning van de mobiele chipsets is echter Apple's A Bionic chipset, die nog steeds niet is ingehaald door de concurrentie.

Super UTG

De Z Fold 4 wordt naar verwachting verder voorzien van een nieuwe versie van Samsung's ultradunne glas (UTG). Deze Super UTG-laag is naar verluidt sterker en daardoor beter bestand tegen gebruik met een stylus. De Galaxy Z Fold 3 was uitgerust met een speciale versie van de S Pen met een punt die terugtrok als er te veel druk werd uitgeoefend.


Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy Z Fold 4

Afmetingen 155,1 x 67,1 x 14,2 mm
  • Opengeklapt
155,1 x 130,1 x 6,3 mm
Gewicht 263 gram
Artikelcode SM-F936
EAN codes 8806094703368, 8806094703351, 8806094660678, 8806094660661, 8806094578836, 8806094578751, 8806094578737, 8806094504996, 8806094504941, 8806094504927, 8806094504828, 8806094504781, 8806094504682, 8806094504620, 8806094504613, 6095605829884, 6095605827842, 6095605826876, 6095605812893, 6095605812879, 6095605799781, 6095605799736, 6095605798760, 6095605798746, 6095605585506, 6095605584509, 6095605583588, 6095605581584, 6095605579550, 6095605575514, 6095605574586, 6095605574517, 6095605545517, 6095605534535, 6095605528503, 5413729242043, 5413729242036, 5413729242029 Toon nog 24 anderen, 8806094504620, 8806094504613, 6095605829884, 6095605827842, 6095605826876, 6095605812893, 6095605812879, 6095605799781, 6095605799736, 6095605798760, 6095605798746, 6095605585506, 6095605584509, 6095605583588, 6095605581584, 6095605579550, 6095605575514, 6095605574586, 6095605574517, 6095605545517, 6095605534535, 6095605528503, 5413729242043, 5413729242036, 5413729242029
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 12L
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 7.6 inch, Dynamic AMOLED 2X, schermgat
Hardware
Camera 10 MP, 12 MP, 50 MP
Processor 1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, octa core
Selfiecamera 10 MP, 4 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Telefonie
Dual SIM
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
5G
Geheugen
Intern geheugen 1 TB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 4400 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Samsung Galaxy Z Fold 4 specificaties


Video’s over de Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung trollt Apple weer eens in een nieuwe video. Met in de hoofdrol de Galaxy Z Fold 4 en Flip 4

Met zoveel bewegende delen zou je denken dat de Samsung Galaxy Z Fold 4 erg breekbaar is. Toch blijkt niets minder waar, zoals @ZacksJerryRig uittest

Er komt nogal wat kijken bij het maken van een foldable zoals de Samsung Galaxy Z Fold 4. Hij moet natuurlijk in elkaar gezet worden, maar ook getest worden. In deze video krijg je een inkijkje in dat proces


Alternatieven van de Samsung Galaxy Z Fold 4

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy Z Fold 4 (F936)
Samsung Galaxy Z Fold 3 (F926)
 Huidig product 
Vingerafdruk-herkenning
Android12L11
Kleurenbeeldscherm7.6 inch, Dynamic AMOLED 2X, schermgat7.6 inch, Dynamic AMOLED Infinity Flex, schermgat
Camera10 MP, 12 MP, 50 MP12 MP, 12 MP, 12 MP
Processor1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, octa core1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, octa core
Selfiecamera10 MP, 4 MP10 MP, 4 MP
Stof-/waterdicht
Dual SIM
4G (LTE)
5G
Intern geheugen1 TB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij4400 mAh4400 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Samsung Galaxy Z Fold 4 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung Fold 4