Video toont Apple iPhone 14 Pro Max met Punch Hole


Dit is vrij ongewoon voor Apple begrippen. Een video van een nog niet officieel product. Deze keer gebeurt het met de iPhone 14 Pro Max; een toestel dat over twee weken wordt verwacht. Toch is het al gedebuteerd in een video.

Voor de verandering, laten we beginnen met de gevolgen. Deze video gaat iemands leven veranderen. Apple gaat zijn uiterste best doen om de oorsprong te vinden. Het resultaat is dat iemand zijn baan gaat verliezen. En omdat iPhones in lagelonenlanden worden gemaakt, kan iemand op straat komen te staan.

Apple iPhone 14 Pro Max in Weibo video
Screenshot van de iPhone 14 Pro Max-video op Weibo

Het is de lelijke waarheid van deze zogenaamde "lekken" die velen nooit zullen zien. Hoewel we dankbaar zijn voor lekken omdat ze bezoekers trekken, laten we deze prijs in gedachten houden. Hopelijk weet de maker van de video dat ook. Daarin zien we, zoals gezegd, de iPhone 14 Pro Max uitgelicht.

Pilvormig ponsgat

Nieuw bij de iPhone 14 Pro Max, en de iPhone 14 Pro, is een zogeheten Punch Hole-camera. Het is een ronde uitsparing voor de selfiecamera. De nieuwste iPhones van Apple hebben er twee; een ronde en een pilvormige voor de Face ID-componenten.

Apple iPhone 14 Pro Max dummy toont de ponsgaten voor de Face ID- en selfiecamera
iPhone 14 Pro Max dummy

iPhone 14 Pro Max dummy?

Er zijn ook foto's van de Apple iPhone 14 Pro Max die momenteel elders op internet verschijnen. Wat die foto's en deze video gemeen hebben, is dat ze een iPhone tonen die niet is ingeschakeld. Misschien zijn het dummies of vervalsingen die bedoeld zijn om in een winkel tentoon te stellen. Laten we het hopen, want Apple zal waarschijnlijk iets minder hard optreden tegen de herkomst. Voorlopig zullen we tot 7 september moeten wachten tot Apple de iPhone 14-serie officieel aankondigt.


Prijsvergelijker Apple iPhone 14 Pro Max
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Proximus
128 GB Silver
€ 1.229,99 € 1.229,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 14 Pro Max


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel