Video toont Google Pixel 6 Pro hands-on


We hebben het toestel zelf al gezien en het is ook al aangekondigd, maar nog steeds weten we opvallend weinig over Google's aankomende Pixel-telefoons. Veel details ontbreken nog, waaronder de specificaties. Helaas verduidelijkt deze video niet veel meer, maar het leert ons wel iets nieuws.

Ten eerste, we zien een glanzende achterkant. En daarmee hebben we enige zorgen over vlekken. Dat gezegd hebbende, de Pixel 6 Pro lijkt een echte vingerafdrukmagneet te zijn. Op renders die Google eerder vrijgaf, leek het toestel een meer matte achterkant te hebben.

Dit kan altijd het geval zijn; naar verluidt is het toestel zoals te zien in de video geen definitief productiemodel. Dit blijkt ook uit het gebruikte logo. In plaats van de 'G' op de achterkant zien we een symbool.

Pixel 6 Pro specificaties

De Pixel 6 Pro heeft naar verluidt een 48MP-telefotocamera met 4x zoom. Deze is alleen aanwezig op de Pro, de gewone Pixel 6 heeft alleen een 50MP groothoek- en 12MP ultra-groothoekcamera. De 6 Pro beschikt ook over een 6,7-inch OLED-scherm met vloeiende 120Hz-weergave.

Pixel 6 lancering

Het grootste pluspunt van de nieuwe Pixel-telefoons moet wel de Tensor-processor zijn. Deze chipset, ontwikkeld door Google zelf, moet de camerakwaliteit sterk verbeteren. Hoe precies weten we nog niet. Tijdens de definitieve onthulling zal daar ongetwijfeld meer duidelijkheid over komen. Volgens recente geruchten zal dat op 19 oktober gebeuren.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel