Eerste product renders tonen platte Samsung Galaxy S24


Onleaks heeft in samenwerking met SmartPrix de eerste productrenders van de Samsung Galaxy S24 gepubliceerd. De bolle zijkanten zijn ingeruild voor een platte, waardoor het toestel meer op een iPhone lijkt. Verder zijn er sterke overeenkomsten met de S23 van vorig jaar.

Samsung introduceerde een nieuw minimalistisch ontwerp met de Galaxy S23. In plaats van de camera's op een eiland te plaatsen, werden ze verspreid op de achterkant geplaatst. In dezelfde stijl komt Samsung binnenkort met de Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24 product render gedeeld door Smartprix en Onleaks

De S24 heeft naar verluidt dezelfde schermgrootte als de S23 van ongeveer 6,1 inch. Naast een plat scherm zouden nu ook de zijkanten plat zijn. Dit is de eerste keer dat Samsung dat doet in een Galaxy S-model. Apple is geen vreemde met platte zijkanten; sinds de iPhone 12 zijn de zijkanten plat. Hierdoor verliest de Galaxy S24 wel iets van zijn eigen identiteit.

Materiaalkeuze S24

In de renders die verschenen op Smartprix, zien we de Samsung Galaxy S24 met een glanzende aluminium zijkant. Of dat de uiteindelijke materiaalkeuze of afwerking is, valt nog te bezien. De blauwdrukken waarop @onleaks zijn renders baseert wijken meer dan eens af van het uiteindelijke resultaat.

Samsung presenteert zijn nieuwe Galaxy S-serie meestal aan het begin van het jaar, meestal in februari. Onlangs ging het gerucht dat de lancering van de S24-serie in januari zou kunnen plaatsvinden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel