Afbeelding toont OnePlus 8T dankzij Android 11 Developer Preview


Een oplettende gebruiker heeft een vroege afbeelding gevonden van de aankomende OnePlus 8T. Deze afbeelding zat diep verstopt in de 4e Developer Preview van Android 11 voor de OnePlus 8-serie.

OnePlus is altijd erg snel met het updaten van zijn telefoons. Het is dus geen wonder dat ze hard aan het werk zijn om Android 11 klaar te krijgen voor hun OnePlus 8 serie. En precies daar vinden we een foto van de aankomende OnePlus 8T, diep begraven in de code.

OnePlus 8T

Als we de afbeelding van de 8T naast de 8 houden, zien we dat de schermranden nog kleiner zijn geworden. Ook zijn de randen wat ronder geworden. Nog steeds aanwezig is de enkele selfiecamera in de linkerbovenhoek. We krijgen geen blik op de achterkant van het toestel, dus welke veranderingen daar te zien zijn blijft nog even geheim. Verder vermeldt de bron geen specificaties, dus op dat gebied moeten we een beetje gissen.

OnePlus 8T specificaties

Gelukkig kunnen we op basis van het verleden wel wat aannames doen. Zo wordt verwacht dat OnePlus kiest voor de allernieuwste processor van Qualcomm; de Snapdragon 865+. Deze chipset biedt ondersteuning voor 5G dus deze functie lijkt gegarandeerd. Eerder ging het gerucht dat de OnePlus 8T snelladen tot 65 Watt ondersteunde, een royale verdubbeling. Voor alle andere specificaties is het wachten op de officiële lancering. Dat zou zomaar deze maand kunnen gebeuren gezien eerdere lanceringen van OnePlus. Mogelijk zien we deze OnePlus met codenaam 'Kebab' en typenummer KB2001 binnenkort in de winkels liggen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel