Motorola kondigt nieuwe smartphones aan op 14 september


Motorola heeft een mailing verstuurd waarin staat dat het op 14 september nieuwe smartphones zal aankondigen. Welke dat precies zullen zijn is nog niet bekend, maar volgens de fabrikant zullen ze zeker een "splash" maken.

Laat het speculeren beginnen, want naar welke modellen hint Motorola? Meestal zien we toekomstige Motorola-telefoons in onze geruchtenrubriek, maar deze keer niet. We gokken echter dat we op 14 september de lancering van de Moto G54 zullen zien. Dat toestel is al aangekondigd, maar alleen in China.

Uitnodiging voor Motorola Make A Splash-evenement op 14 september.
Nieuwe Motorola-smartphones op 14 september

De Moto G54 lijkt uit te komen in een aantal opvallende kleuren, wat een verwijzing is naar de "make a splash" slogan van het evenement. Net als de G53 belooft de G54 een scherp geprijsde smartphone te worden met 5G-ondersteuning en een vloeiend 120Hz beeldscherm.

"Meerdere smartphones"

Mocht Motorola op 14 september inderdaad de G54 aankondigen, dan is het nog maar de vraag welke telefoons zullen volgen. In de mailing die Motorola rondstuurde wordt namelijk gesproken over meerdere smartphones. Ze zijn allemaal "ontworpen om van te houden en lang mee te gaan".

Drie kleuren van de Motorola Moto G54 5G.
Moto G54 in drie kleuren

Of dit verwijst naar een uitgebreid updatebeleid of een lange batterijduur wordt duidelijk op donderdag 14 september. Natuurlijk houden we je op de hoogte zodra er aankondigingen zijn gedaan.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel