Google deelt render Pixel 8 Pro, bevestigt temperatuursensor


De meest betrouwbare nieuwsbron is die van de fabrikant zelf. En daarom zijn we zo blij met dit nieuwste gerucht over de Google Pixel 8 Pro. Het komt rechtstreeks van de bron. Google deelde per ongeluk een render van de nog onaangekondigde Pixel 8 Pro en bevestigde enkele specificaties.

Google zal waarschijnlijk de Pixel 8 Pro samen met de Pixel 8 aankondigen op 4 oktober 2023. Dan houdt Google zijn jaarlijkse Made By Google-evenement. Dit zal ook de aftrap zijn van Android 14.

Hemelsblauw gekleurde Google Pixel 8 Pro op Google's Pixel Simulator website.
Pixel 8 Pro in hemelsblauw

Google is nooit goed geweest in het geheim houden van toekomstige producten. Elk jaar lekt de nieuwste generatie Pixel-telefoons uit, en dit jaar is geen uitzondering. Google maakt zich hier zelf ook vaak schuldig aan, soms opzettelijk en soms per ongeluk. De afbeeldingen die nu zijn vrijgegeven van de Pixel 8 Pro lijken in de laatste categorie te vallen.

Pixel Simulator

Dit keer verscheen de Google Pixel 8 Pro op Google's Pixel Simulator. Op deze website kunnen mensen nader kennismaken met bepaalde Pixel-telefoons. De pagina is inmiddels verdwenen, maar niet voordat iemand screenshots heeft gemaakt.

Achterzijde van de Google Pixel 8 Pro telefoon in Licorice Black.
Pixel 8 Pro in Drop Black

De kleuren waarin de Pixel 8 Pro uitkomt zijn 'Hemelsblauw', 'Porseleinwit' en 'Dropzwart'. Een nieuwe sensor, die al verwacht werd, is een temperatuursensor. Hiermee kun je je lichaamstemperatuur meten door het apparaat dicht bij je voorhoofd te brengen. Mogelijk kun je hiermee bepaalde ziektes diagnosticeren, hoewel de werkelijke reden voor de sensor nog moet worden afgewacht.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel