Nokia houdt evenement op 22 september


Het regent momenteel aankondigingen voor persevenementen. Dat heeft alles te maken met het komende IFA-evenement. Dit jaar zal het niet mogelijk zijn om het evenement persoonlijk te bezoeken, maar het gaat wel door. En Nokia zal er ook zijn, of beter gezegd, HMD Global.

HMD Global heeft een persevenement aangekondigd voor 22 september. Het is nog onduidelijk wat daar precies aangekondigd zal worden. We hebben wel wat wensen. Een nieuwe PureView-telefoon zou mooi zijn, maar het zou ook mooi zijn als de al aangekondigde Nokia 8.3 5G eindelijk in de verkoop gaat.

HMD Global persevenement

Geruchten spreken over minstens 4 nieuw aan te kondigen telefoons. Waarschijnlijk is de onlangs uitgelekte Nokia 3.4 er daar een van. Ook een nieuw model uit de Nokia 7-serie, wellicht met 5G-ondersteuning, is goed mogelijk. De uitnodiging maakt ook melding van de aanwezigheid van een speciale gast. Vermoedelijk doelt men op de remake van een icoon uit het verleden. We gaan het horen op 22 september 16:00 BST. Je kunt het live volgen op nokiaphone.es/NokiaMobileLive2020.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel