Retail verpakking toont Google Pixel 8 en specificaties


Iemand heeft foto's gemaakt van de doos waarin de Google Pixel 8 zit. Hierop zijn ook enkele specificaties te zien. Het toestel wordt pas over een paar dagen officieel aangekondigd.

Hoewel hij pas op 4 oktober officieel wordt aangekondigd, heeft zelfs Google ons de Pixel 8 al laten zien. De nu vrijgegeven foto's van de doos vertellen niets nieuws. We zien de achterkant van de Google Pixel 8 in het grijs, een kleur die ook wel 'Hazel' wordt genoemd.

Afbeelding met de detailhandeldoos van de aankomende Google Pixel 8 in Hazel Gray.
Verkoopdoos van de Pixel 8

Op de achterkant zien we twee camera's op een verhoogde strook die zich over de hele breedte van de telefoon uitstrekt. We zagen iets soortgelijks op de Pixel 7, dus geen verrassingen daar. Op de achterkant van de doos zien we wat tekst. Er staat "Pixel 8" en "6.2" | 128GB". Een bevestiging dat het scherm 6,2 inch diagonaal meet en de interne opslag 128GB is.

Licht kleiner scherm

Dit alles betekent dat de Google Pixel 8 een iets kleiner scherm heeft dan de 6,3" van zijn voorganger. Of dit het apparaat zelf ook compacter maakt, valt nog te bezien. Verder is de Pixel 8 naar verwachting voorzien van een Tensor G3-chip met een 120Hz vloeiende weergave. Andere specs zullen duidelijk worden tijdens het Made By Google-evenement.

Via: @PBKreviews


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel