Geen 2600 maar mogelijk 3000 nits helder scherm voor OnePlus 12


OnePlus en BOE staan aan de vooravond van de aankondiging van een recordbrekend helder scherm van 3000 nits. De vraag is nu in welk toestel dit terecht zal komen. Na een reeks aankondigingen is de eerste kandidaat de OnePlus 12.

OnePlus en Oppo hebben in samenwerking met BOE een uitnodiging verstuurd voor 24 oktober. De begeleidende tekst luidt: "Van achterlopen naar inhalen naar overtreffen." OnePlus heeft net de Open aangekondigd, met een al uitzonderlijk helder scherm van 2800 nits. Maar dat is misschien niet helder genoeg voor het bedrijf.

BOE Oppo en OnePlus kondigen recordbrekend 3000 nits beeldscherm aan

Het is nog onduidelijk in welk toestel dit nieuwe scherm terecht zal komen. De OnePlus 12 komt als eerste in me op, maar een vroege lancering op 24 oktober lijkt wat vroeg. Vooral omdat de "12" waarschijnlijk de Snapdragon 8 Gen 3 zal gebruiken, en deze chip moet nog worden aangekondigd door Qualcomm.

Paneel al voorspeld

Drie jaar geleden voorspelde leaker Digital Chat Station op Weibo al een BOE-scherm van 3.000 nits met een 2K-resolutie. Of dit hetzelfde scherm is, valt nog te bezien. Zowel BOE als OnePlus hebben nog geen details over het scherm gedeeld.

Afbeelding: Weibo


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel