Camera module van toekomstige Samsung Galaxy S21 verschijnt


Nu de nieuwe generatie iPhones is aangekondigd, zijn alle ogen gericht op de Samsung Galaxy S21-serie. Deze moet begin 2021 uitkomen en zal Samsung's antwoord zijn op de iPhone 12. Daarom is elk beetje nieuws belangrijk en zo ook dit stukje.

Om eerlijk te zijn, het is niet meer dan dit stuk. Letterlijk. We hebben een foto ontvangen van de cameramodule van de Galaxy S21. Of eigenlijk is het niet eens de module zelf, maar het klepje dat ervoor zit. Dat geeft maar weer eens aan hoe belangrijk de S21 gaat worden als zelfs dit al als nieuws wordt beschouwd.

Samsung Galaxy S21 cameramodule plaat

En toch vertelt dit deel ons dat de eerder gelekte render correct lijkt. Die renders toonden een langwerpig camera eiland in de hoek. Aan de linkerkant is het gebogen en naar de andere kant loopt het in een hoek van 90 graden. Net als een trap. Het onderdeel heeft de vorm van een dubbele traan; een icoonvorm die je in OneUI kunt kiezen met 2 afgeronde hoeken en 2 scherpe hoeken.

Samsung Galaxy S21 specificaties

De gaten in de cameramodule lijken dezelfde grootte te hebben, al zegt dat niets over de te verwachten cameraresolutie(s) van de Samsung Galaxy S21. Afgezien van deze afbeelding en een eerder vrijgegeven render, zijn er nog geen echte specificaties naar buiten gekomen. Dat zal in de nabije toekomst ongetwijfeld wel gebeuren. Zeker nu de lancering van het toestel waarschijnlijk naar voren is gehaald. Er wordt nu gedacht aan een lancering van de S21-serie in januari.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel