Ook foto's van Samsung Galaxy S21 Ultra uitgelekt


Na eerder de Samsung Galaxy S21 te hebben gelekt, is het nu tijd voor de S21 Ultra. En de nieuwe camera lay-out lijkt een blijvertje te zijn.

Je hebt het instapmodel Galaxy S21, de grotere S21+ en als je helemaal los wilt gaan met de meest uitgebreide specificaties ga je voor de S21 Ultra. Foto's van de eerste hadden we al en nu is het de beurt aan de laatste. Dat betekent dat beelden van de S21+ waarschijnlijk niet lang op zich zullen laten wachten.

Samsung Galaxy S21 Ultra renders
Dit zou de Galaxy S21 Ultra moeten zijn

De hierboven getoonde afbeelding is weer afkomstig van Steve Hemmerstoffer die bronnen dicht bij de fabriek van Samsung heeft. Zijn werk is het resultaat van fabriekstekeningen die door een CAD-ontwerper worden omgezet in dit soort renders. Meestal geven ze een betrouwbaar beeld van het eindresultaat.

Camerazoom

We zien een toestel dat lijkt op de S21 maar dan met 4 camera's aan de achterkant. In tegenstelling tot de S21 is het scherm niet vlak maar licht afgerond bij de randen. Aan de achterkant van de S21 Ultra zien we een extra camerasensor, mogelijk om optisch in te zoomen. Hierdoor is het camera-eiland nog groter en neemt het bijna een kwart van de achterkant in beslag.

Exacte specificaties zijn altijd moeilijk te geven op basis van dit soort afbeeldingen, dus het is wachten op een officiële lancering. Mogelijk komt deze eerder dan verwacht. Samsung kondigt zijn nieuwe vlaggenschepen meestal in februari aan, maar mogelijk vervroegt Samsung dit volgend jaar al naar januari.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel