Evleaks toont kleuren van aankomende Google Pixel 6


Er lijkt inmiddels geen dag meer voorbij te gaan zonder dat de Google Pixel 6 is uitgelekt. Deze keer is het de beurt aan Evan Blass om persafbeeldingen van enkele kleuren te plaatsen.

Het zijn Seafoam Green, Stormy Black en Cloudy White. Het lijkt erop dat de Pixel 6 en Pixel 6 Pro elk hun eigen set kleuren zullen krijgen. De Pixel 6 krijgt dan Seafoam Green (zoals hieronder afgebeeld), Kinda Coral en Stormy Black. De Pixel 6 Pro krijgt dat laatste ook met Cloudy White en Sorta Sunny.

Google Pixel 6 Seafoam GreenGoogle Pixel 6 achterzijde Seafoam Green
De Google Pixel 6 in Seafoam Green

De kleinere Pixel 6 lijkt iets grotere schermranden te hebben dan de Pixel 6 Pro. Verder leren de afbeeldingen ons dat de achterkant glanzend zal zijn, iets wat eerder al werd gesuggereerd.

Google Pixel 6 Stormy Black
Pixel 6 in Stormy Black

Op deze afbeeldingen is ook duidelijk te zien dat de camerastrip een flink stuk uitsteekt. Deze cosmetische oplossing geeft het toestel een unieke look en heeft één duidelijk voordeel. Je telefoon wiebelt niet op een bureau als hij ligt. Bij veel andere telefoons zitten de camera's op een eilandje, meestal in de hoek. Daardoor ligt hij nooit echt plat op een tafel.

Google Pixel 6 Pro Cloudy White
De Pixel 6 Pro in wolkenwit

Google houdt op dinsdag 19 oktober een evenement waar het de Pixel 6 en 6 Pro zal aankondigen. Vrijwel beide telefoons zijn nu volledig uitgelekt. Het is te hopen voor Google dat er nog een verrassing te onthullen valt, want anders is het evenement het kijken niet meer waard.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel