Oppo Find X7 Pro met 2 periscoopcamera's gespot in het wild


Iemand is de Oppo Find X7 Pro tegengekomen en heeft foto's gedeeld op sociale media. Of het nu met opzet was of niet, we krijgen een eerste blik op een apparaat met twee periscoopcamera's.

Als je naar de foto kijkt, lijkt Oppo een achthoekig camera-eiland toe te passen. Daarop zitten minstens vier camera's, waarvan twee periscooplenzen. De ene zoomt 2,7x in, de andere 6x. Waarom Oppo dit zou doen, moet blijken wanneer het officieel de Find X7 Pro aankondigt.

Persoon houdt de onaangekondigde Oppo Find X7 Pro in de hand.
De nog onaangekondigde Oppo Find X7 Pro

De Oppo Find X7-serie wordt pas ergens in 2024 verwacht, dus het feit dat we hem nu al in het openbaar zien is een grote rode vlag. Het kan een opzettelijke tactiek van Oppo zijn om de aandacht op zichzelf te vestigen. Ook opvallend is hoeveel specificaties van het toestel al zijn uitgelekt.

Lek X7 Pro camerasysteem

Zo worden er in totaal vier 50MP Sony sensoren verwacht. De primaire camera maakt mogelijk gebruik van Sony's 1-inch grote LYT900-sensor. Diezelfde sensor staat ook gepland voor de Xiaomi 14 Ultra en ook de OnePlus 12.

Oppo zal dit vlaggenschip willen uitrusten met de krachtigste chip die momenteel beschikbaar is. Een mogelijke kandidaat is dan de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Oppo zou ook kunnen kiezen voor een processor van MediaTek; de eerder aangekondigde Dimensity 9300 is minstens zo krachtig.

Ontvang een e-mail wanneer de Oppo Find X7 Pro verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel