Real-life foto's tonen Samsung Galaxy S24 Ultra


Er zijn foto's opgedoken waarop de aankomende Galaxy S24 Ultra te zien is. Dit is de eerste keer dat er afbeeldingen opduiken van het toestel. Eerder verschenen er alleen renders.

Een nadere blik op de foto's leidt meteen tot de conclusie dat de Samsung Galaxy S24 Ultra geen baanbrekende upgrade is. Het toestel lijkt erg veel op zijn voorganger, de S23 Ultra, op een andere kleur na.

Real life foto van de Samsung Galaxy S24 Ultra.
Voor het eerst is er een echte foto van de Samsung Galaxy S24 Ultra verschenen

We krijgen een eerste blik op wat het titanium frame lijkt te zijn. Het heeft een matte afwerking en lijkt dezelfde vingerafdrukken achter te laten als de iPhone 15 Pro. Dat is een bekende bijwerking van titanium.

Waarschijnlijk werkend model

Of dit een echt apparaat is of een dummy is niet te zeggen. Wel zien we op een van de foto's de tijd op het scherm. Dit is iets wat meestal niet gebeurt bij dummy's.

Samsung Galaxy S24 Ultra voor en achter

Samsung past een vlakke voor- en achterkant toe, maar de zijkanten zijn afgerond. Iets wat niet zal gebeuren bij de S24 en S24+. Linksonder zit de S Pen verstopt. Ook aanwezig deze keer zijn vijf camera's op de achterkant. Samsung is volgens de geruchten van plan om de S24-serie op 17 januari 2024 aan te kondigen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel